Farts-forelegg: UP har avholdt trafikkontroll på Solstad i Lødingen. - Seks forenklede forelegg ble utskrevet. Høyeste var på 76 km/timen. Det er 60 km/timen på stedet, melder politiet på Twitter.

Angrep politiet: En mann i 50-årene gikk til angrep på en politipatrulje i Tromsø lørdag. Politimannen ble ikke skadet av hendelsen. Mannen tok kvelertak på tjenestemannen da han en privat adresse i Tromsø sammen med med patruljen. - Gjerningsmannen er pågrepet og innsatt i arrest. Sak opprettet, skriver politiet på Twitter.

Promillekjører ringer politiet: Klokka 06.30 ringer en mann i 20-årene til politiet og melder at han har promillekjørt på Myre. - Har kjørt bilen fast og fant da ut at det var best å legge kortene på bordet. Bevissikring foretatt og førerkort belaglagt, skriver politiet.

Narko og rus: I 10.40-tida melder politiet at de har hentet en mann fra Tromsø sentrum og innbrakt til arresten på grunn av rus. - Mannen var ikke i stand til å ta vare på seg selv, han anmeldes for bruk og besittelse av narkotika.

Røkt nattmat: Nødetatene rykket ut til en brannalarm fra en adresse med flere leiligheter på Finnsnes litt før klokka 8 i morges. En beruset mann ble funnet sovende i en leilighet mens pågående matlaging forårsaket røykutvikling. Vedkommende fremsto som uskadd. Sak vil bli opprettet, melder politet på Twitter.

Arresterte fulle folk: En mann i 50-årene og ei kvinne i 20-årene måtte settes i arrest på grunn av beruselse i Tromsø i natt. Mannen ble hentet på legevakten. Kvinna var ikke i stand til å ta vare på seg selv, opplyser politiet i Troms.