Du har forstatt muligheter til et gratis bad i Grottebadet. Det er nemlig jubilantens tilbud fredag 22. juni mellom klokken 12.00- 18.00.

- Dette jubileet ønsker vi å feire sammen med alle våre trofaste kunder, de mange hundretusener, som har vært brukere av Grottebadet gjennom disse 15 årene. Og selvsagt håper vi også at de som enda ikke har vært innom Grottebadet benytter anledningen til å bli kjent med det vi har å tilby, sier daglig leder Kjetil Christoffersen, og teamlederne Linda Nyland og Tuulia Laitinen.

Alle tre har mer enn 12 år bak seg i Harstad best besøkte attraksjon, og gleder seg til det de håper skal bli tidenes best besøkte dag i Grottebadets historie.

- Vi tør ikke spå hvor mange som kommer innom i løpet av dagen, men er forberedt på at det tidvis kan bli trangt om plassen. Utfordringen blir nok først og fremst å ha nok skapplass. Vi har totalt 360 skap, som på en dag som dette kan bli i minste laget. Men det får vi ta som det kommer, sier de tre.

- Vi er forberedet på storinnrykk, og håper dette tilbudet lokker et rekordstort  publikum til Grottebadet, sier Christoffersen, Laitila og Nyland.

STORINNRYKK: Deler av staben var på plass tildlig for å forbrede seg på storinnrykk på jubilumsdagen. Fra venstre Leevi Laitinen(1,5 år), Jukka Laitinen, Kjetil Christoffersen, Tuulia Laitinen, Roy Solfjell, Linda Nyland, Marcus Nilsen, Anna Andersson Foto: Andreas Isachsen