Stålbrot/Sortland2-trener Bernt Ola Burchardt:

– Dette vil gå i favør Grovfjord/HIL2

Stålbrott-trener Bernt Ola Burchardt er ikke blid på kretsen og Grovfjord/HIL2 etter at det ble klart at den avbrutte kampen mellom Stålbrott/Sortland2 og Grovfjord/HIL2 må avsluttes med de siste 4 minuttene og 42 sekundene spilt på nytt.

Trener Bernt Ola Burchardt  Foto: Knut Ivar Aarstein

nyheter>>

Tirsdag ble det klart at kampen mellom Stålbrott/Sortland2 og Grovfjord/HIL2, som ble avbrutt da Saber Husseini ble stygt skadet, må spilles delvis på nytt. Det vil si de siste fire minuttene og 42 sekundene av kampen. Stålbrott/Sortland2-trener, Bernt Ola Burchardt, er ikke nådig etter avgjørelsen:

– Kommentarene vi skrev ble ikke tatt med da kretsen sendte inn hendelsen sentralt før vi fikk levert vår rapport. Grovfjord krevde at hele kampen skulle spilles på nytt med hele troppen tilgjengelig, noe vi synes høres latterlig ut. Vi er ikke enige i at de fire minuttene skal spilles på nytt i det hele tatt, sier han.