Bel Chorus imponerte i Wien

Med én første- og én andreplass i den internasjonale sangkonkurransen Sing'n' joy Vienna viste Bel Chorus at de har etablert seg som et av verdens beste amatørkor.

Bel Chorus: Fikk første- og andreplass i den internasjonale sangkonkurransen Sing'n' joy Vienna.  Foto: Trond Hansen

nyheter>>

– Vi hadde et mål om å oppnå enda høyere score enn sist, og det greide vi til gangs. Men at vi skulle greie å øke den samlede poengsummen med over to poeng, er mer enn vi våget å håpe på. Nå ble vi vurdert til gull, klasse 6, i både sakralklassen og i mannlig kammerkor, og det er jeg utrolig stolt og fornøyd, sier Enoksen.

– Høyt internasjonalt nivå

Resultatene og prestasjonene til koret i den internasjonale korkonkurransen i Wien, som også er en del av den 31. internasjonale Franz Schubert korkonkurransen, vekker oppsikt. Den norske dirigenten Erland Dalen, som har dirigert kor siden 1977, ble svært imponert over korets høye nivå.