Joacim (20) snart tilbake i jobb etter alpintulykken:

– Det vil ta litt tid å bli helt bra

Joacim Gullholm (20) var på jobb i alpintanlegget da drivhjulet til skiheisen løsnet i februar. Han er fremdeles sykmeldt, men håper på å komme tilbake i jobb igjen snart. 20-åringen har fortsatt plager etter ulykken, men vil forhåpentligvis bli helt bra.

Joacim Gullholm (20) er fremdeles sykmeldt etter ulykken i skiheisen på Ånstadblåheia i februar.  Foto: Jenny Dahl Bakken

nyheter>>

Det var den 27. februar i år at ulykken skjedde: Drivhjulet til skiheisen på Ånstadblåheia alpinanlegg løsna, og traff deretter to personer. En besøkende, som ikke er fra regionen, og en ansatt ved anlegget: Joacim Gullholm. Snekkerlærlingen hadde ekstrajobb i skiheisen.

– Det var en helt vanlig dag. Jeg og den andre som var på jobb kroka heisen på skift, en time hver. Det siste jeg husker er at jeg sto og kroka, så våkna jeg opp på sykehuset. Jeg husker ikke selve ulykken, sier Gullholm.