– Vi har nå muligheten til å åpne en Life-butikk og en neglesalong, sier han.

Eliassen har besøkt flere ulike Life-butikker i Norge, og sier at mulighetene er mange.

– Den ene var nærmest en økologisk dagligvarebutikk med et utvidet utvalg av kosttilskudd. Den andre var kjempestor på bakervarer, så her kan den rette personen drive og tilpasse butikken på mange måter. Det er ikke slik at du blir tilsendt en dunge varer. Her har man muligheten til å skreddersy, sier han.

Les også: Bysenteret vil fylle alle lokalene med aktivitet før året er omme

Vil ha noen som brenner

De ideelle driverne av nye butikk i Bysenteret brenner for bedriften.

– For Life-butikken bør du være interessert i kosthold, trening eller alternativ medisin. Det er en slik person vi ser etter, noen som er over gjennomsnittet interessert i hva vi spiser. Den som driver en av de beste Life-butikkene i Norge er homøopat, sier Eliassen.

Han ser for seg at mannen i gata skal kunne gå til den nye butikken og få gode råd, hvis de for eksempel føler seg uopplagt.

Neglesalong

Bysenteret har også satt av plass til en neglesalong. Her skal folk få hjelp til både hender og føtter, sier Eliassen.

– Kvinner i alderen 20 til 50 blir viktige for å gjøre senteret enda mer levende. Vi har allerede en fantastisk frisørsalong i Nikita, men ønsker å utvide tilbudet slik at vi også gir behandling av negler. Her er vi ute etter den rette personen som tenker at det er gøy å hjelpe folk med neglene sine, sier Eliassen.

Vil lokke med kunnskap

Eliassen sier at det er mye kunnskap i Bysenteret-eier Arctic Eiendom som vil komme nye butikkdrivere til gode.

– Vi eier også selskaper som Big Horn, Nordlændingen, Joker Matrix og Dolly Dimple, så vi har lang erfaring med å drive butikk. Franchisetakeren vil kunne få hjelp hos oss med regnskapstjenester, rådgivning og annen kunnskap. Vi er også til rådighet for å stille i styret i starten. Hvis man bare har kjempelyst å drive butikk og er interessert, så kan vi gjøre alt det andre, sier Eliassen.