- I går kveld, fredag 9. mars, gikk «han far sjøl», Ole H Bremnes bort, 87 år gammel. Det skriver sønnen Ola Bremnes på sin facebookside og fortsetter:

- Hele familien var samlet og fikk ta avskjed med ham. Det var sterkt og rørende. Vi sitter igjen med et stort savn. Men også med stor takknemlighet. Pappa var en fantastisk far og en fin og lyttende poet som etterlater seg et vell av sterke tekster. De er universelle og kommer til å leve lenge. Det får være en liten trøst i den tomheten vi føler akkurat nå. Vi vil takke betjeninga på Marithaugen Sykehjem for nydelig oppfølging de tre siste årene. Vil også takke alle som kom og besøkte ham og gjorde dagene litt lettere den siste tiden.På bildet ser du ham på stamstedet Bacalao i Svolvær hvor han kanskje kjente seg aller mest hjemme: Blant folk.Det sku bo folk i husan!

Fred over pappas minne.På vegne av familienOla,Kari,Lars,Maren og Ane

Ole Bremnes ble født 11. november 1930. Han var dikter, journalist og mangeårig rektor ved Svolvær skole. Bremnes etterlater seg barna Kari, Ola, Lars, Ane, Maren og kona Randi Bremnes.