– Dette er spenstig turrennssatsing

– Måten Spanstinden Rundt satser på har blitt en snakkis i langrennsmiljøet

ROSER: Martin Mikkelsen (t.v.) roser arrangørene av Spanstinden Rundt for sin offensive holdning til premiering av utøvere. - Helt klart noe som er med på å skape attraktivitet og å øke det sportslige nivået i løpet, sier Mikkelsen. Her sammen med en av hans hardeste konkurrenter den kommende torsdagen, broren Eirik.  Foto: Arkiv: Ivar Hjelvik

nyheter>>

TROMSØ:  Det sier den ferske triple NNM-mesteren Martin Mikkelsen. Han sørget for å være i godt slag da han hentet hjem helgas tre titler. Det håper han også skal være melodien når han stiller på startstreken under det tradisjonsrike langrennet på 21 kilometer som slynger seg rundt Spanstinden.

– Mange turrenn justerer ned pengepremiene og skrur opp deltakeravgifta. Her går Spanstinden Rundt motsatt vei, sier Mikkelsen om turløpets dobling av pengepremier i forhold til fjoråret.