Harstad-jenta er en av seks profilerte personer som står ansikt til ansikt med nettrollene i TV2-serien "Haterne". Ifølge TV2 holdt Isachsen på å kaste opp da hun skulle møte de som mobbet henne på nett.

Rapporten «Status for ytringsfriheten i Norge» viser at hver tredje person som ytrer seg offentlig, blir hetset på nett. Tidligere i år valgte den populære bloggeren å sperre kommentarfeltet.

- Fordi jeg også er et menneske, og fordi dette er en blogg om meg. Jeg har aldri hatt noe problem med å være personlig, men jeg setter grensen ved privat - og endel ting som har blitt skrevet i kommentarfeltet her er for det første mennesker sine antagelser og spekulasjoner utifra en hendelse dere ikke vet så mye om, drapstrusler og rett og slett ufinheter, skrev Isachsen på bloggen i juli.

- Jeg har sett både fine og stygge kommentarer her i det siste, men la oss ikke glemme at alle mennesker gjør feil. Alle har drama i livene sine og alle har skjeletter i skapet, skriver hun videre.

Isachsen ble drapstruet etter at hun ytret seg om den pågående flyktningkrisen tidligere i år. Sammen med sin far, Jan Olav Isachsen, var hun på God Morgen Norge i oktober der de snakket om nettmobbingen.