Disse var på standup på Bjarkøya

Lørdag var det duket for standup på Bjarkøya og stemninga sto i taket.
bildeserier

Lørdag 27. juni var det standup-show på Bjarkøy brygge. På scenen fikk publikum se Robert Søvik og Elisabeth Mortensen. I tillegg var Hans Julius Edvardsen konferansier. Utover kvelden fikk publikum høre historier fra både Mortensen og Søvik sine liv. En av høydepunktene var nok å høre om Robert sine dårlige engelske kunnskapersta og Elisabeth sitt kjærlighetsliv. Det var tydelig at folk synes det var godt å komme ut å møte folk igjen.


– Vi stiller opp for Bjarkøy Brygge

Moromann Robert Søvik, Elisabeth Mortensen og konferansier Hans Julius Edvardsen kommer til Bjarkøy lørdag kveld med nytt show.


Fornøyd: Lars Gunnar Øvergaard  Foto: Kristine Hals

En av dem som var på showet var Lars Gunnar Øvargaard. Han var veldig fornøyd med det han så.