- Norges nye glamourstjerne

Camilla Fors er på god vei inn i glamourhimmelen.
nyheter>>

- Ting har skjedd mye fortere enn jeg hadde håpet på, sier Camilla Fors (18).

Det startet med Føken Norge i vår. Den da 17 år gamle Harstad-jenta som også har bodd en stund i Tromsø, gikk til kvartfinalen. Så fikk hun nasjonal oppmerksomhet for å ha vært med på Charterfeber.

- Vi visste ikke at hun bare var 17 år, sa TV3.

- Det var jo de som bestilte billettene til meg, og de kunne jo bare ha klippet meg bort, sier Fors.

Nå er hun 18. Charterfeber er historie, men Fors regner med en framtid i rampelyset likevel.Flere prosjekter

- Jeg har tenkt å nå langt. Jeg skal bli den neste store glamourmodellen i Norge. Målet er å være på forsiden av flere blader, både norske, svenske og internasjonale, sier Camilla Fors.I løpet av vinteren vil hun dukke opp på forsiden av et av Norges største mannemagasiner.- Jeg kan ikke røpe hvilket blad det er, men bildene er tatt og alt er i boks, forteller hun.Fors skal også pryde magasinet Gatebil i vinter, pluss flere andre småoppdrag som ligger og venter på den hemmelighetsfulle jenta.

Hun vil også dukke opp på tv.

- Vi var i New York i en uke, og var for det meste sammen med Vebjørn (Sand), Aune (Sand) og Marianne Auli i forbindelse med galleriåpningen deres. TV2 var der samtidig, og det skjedde en del som nok kommer med på dokumentaren, sier Fors som er sikker på at hun har en framtid som glamourmodell.Målbevisst- Det er mange som prøver seg som glamourmodell. Man må skille seg ut i denne bransjen. Samtidig må man vite hvor grensen går. Jeg stiller knallharde krav til de jeg jobber med og er veldig bevisst på at jeg skal kunne leve med det jeg gjør nå også når jeg gir meg som modell, sier hun.- I tillegg tar jeg jobben min seriøst. Å ta bilder som skiller seg ut krever faktisk mye planlegging og innsats. Jeg er ofte skikkelig sliten etter en fotoshoot, men det må til. Det er ikke bare en lek å være modell.Rik kjæreste

Men glamourmodelloppdrag er ikke det eneste som kan føre den unge modellen inn i rampelyset.

Samboeren er nemlig en 43 år gammel mangemillionær, han har en fortid med modellkjendis Helene Rask, anmeldte i sommer Mikkel Gaup og Helene Sommer for å ha brukt cabincruiseren hans uten lov, og heter Lars Ole Johansen.

- Kan forholdet til Lars Ole Johansen påvirke modellkarrieren din på noen måte?

- Jeg må jo ta hensyn til han hele veien. Som seriøst foretningsmann er det viktig å ha en samboer som oppfører seg respektabelt. Han sier fra hvis jeg går over en grense, men samtidig er jeg veldig opptatt av å velge mine oppdrag med omhu, sier Fors som allerede har fått en del pepper fra omverdenen.En del kritikk

Camilla Fors har nemlig blogget i fire år. Før bloggen hennes ble hacket i sommer hadde hun rundt 8.000 lesere daglig.

- Jeg tror folk var interessert i å lese om noe de kanskje selv drømte om. Jeg opplevde mye glamour og ting skjedde hele tiden. Jeg fikk for det meste gode tilbakemeldinger, men noen skal alltid slenge med leppa, sier hun.

- Det går ikke så mye inn på meg personlig. Men når lillesøsteren min på seks år spør foreldrene om "Camilla er en sånn som selger seg selv i Oslo" fordi hun har lest det på internett, da går det litt inn på meg.

Likevel har hun ikke tenkt seg ut av rampelyset med det første.

- Folk får mene hva de mener. Jeg og mine vet hva som er sant. Så lenge jeg har det moro og kan stå for det jeg gjør vil jeg fortsette med det.