ANNONSØRINNHOLD

Velkommen til Årets bilhelg 2.-4. november

Her kan du finne drømmebilen din!

Sett av 2.-4. november. Da lover disse åtte bilforhandlerne knallgode tilbud til deg under Årets Bilhelg i Harstad.

Utvidede åpningstider

Disse åtte bilforhandlerne vil ha utvidede åpningstider torsdag, fredag og lørdag og vise fram både nye og brukte biler. Er du på jakt etter en ny bil, er det nettopp disse dagene du kan gjøre et godt kupp.

– Dette blir en stor happening, både for oss forhandlere, men også bilentusiaster og andre besøkende, er gjengen enig om.

I bilhelga kan du besøke Auto Nord, Nordvik Harstad, Harstad Bil, Teknisk Bureau Harstad, Caron, Sulland BMW Harstad, Sulland Harstad og Bil i Nord Harstad.

Bilbyen Harstad

Harstad er kjent som bilbyen, og har mange forhandlere med til sammen et stort utvalg av ulike merker og modeller.

– Denne helga kan du rekke innom mange forhandlere, og kan både få prøvekjørt og få tilbud på flere biler. Deretter kan du bestemme deg, og vite at du har gjort et svært godt kjøp, sier Petter Jørgensen, daglig leder hos Bil i Nord Harstad.

BIL i NORD: Petter Jørgensen

Land vehicle, Automotive lighting, Car, Tire, Wheel, Watch, Smile, Hood

Ole Johnny B. Pettersen er daglig leder hos Auto Nord AS, men også lokal kontaktperson for Norges Bilbransjeforbund i Harstad-regionen. Han er også leder i Opplæringsringen for bilfag i Harstad.

– Til vanlig er vi konkurrenter, men vi er stolt av at vi har samlet bransjen om en felles bilhelg, hvor alle kjører lange åpningstider og gode tilbud. I Nord-Norge er vi avhengig av bilen, og selv om nybilsalget den siste tida har gått ned, så selges det totalt sett samme antall som tidligere år, sier Pettersen.

Torsdag 2. november vil alle forhandlerne holde åpent til klokka 19, fredag 3. november er det ordinær åpningstid, og lørdag holder alle åpent fra klokka 10 til klokka 15.

AUTO NORD: Ole Johnny B. Pettersen

Vision care, Dress shirt, Forehead, Smile, Glasses, Chin, Sleeve, Collar, Happy

Gode tilbud på brukt og nytt

Pettersen understreker at det vil være like mange gode tilbud på bruktbiler, som på nye biler.

– Dette er en bilhelg som passer for alle, uansett hvilken bil de er på jakt etter. Det har i mange år vært mye snakk om elbiler, men vi ser at trenden er i ferd med å snu. Akkurat nå er kraftige dieselbiler veldig i skuddet.

Bilbransjen opplever nå at folk spør etter rimeligere og enklere elbiler, og er åpen for nye merker.

– Nå kan du sjekke ut alle muligheter, og både se og prøvekjøre. Kanskje får du deg en overraskelse, sier Pettersen. Hos Bil i Nord opplever de det samme.

Folk er mer opptatt av økonomien, og gjøre gode økonomiske valg. Men folk trenger likevel bil, og vi har mange gode alternativ, både nytt og brukt.

GOD HANDEL: Bilforhandlerne i Harstad håper å kunne friste med så gode tilbud under Årets bilhelg at de kan lande enda flere bilsalg, og at du sitter igjen med vissheten om at du har gjort en god handel.

Automotive lighting, Motor vehicle, Sky, Water, Car, Cloud, Tire, Mountain, Wheel

Finn drømmebilen i Harstad

Bilforhandlerne står nå sammen med Harstad Tidende om å skape ekstra blest rundt bilhelga.

– Sammen med bilforhandlerne i Harstad har vi nå laget Årets bilhelg. Vi står for markedsføringen, og så stiller bilforhandlerne opp med gode tilbud. Hvis du er i tenkeboksen eller i markedet for kjøp, bør du absolutt sette av helga om du er interessert i biler, utstyr og andre gode tilbud, sier prosjektleder Carl-Henrik Siebke i Harstad Tidendes markedsavdeling.

Bilforhandlerne lover å gi ekstra gode tilbud, enten du er på utkikk etter ny eller brukt bil.

– Vi skal ha mange folk på jobb, lengre åpningstider og ekstra gode tilbud. Vi opplever at mange synes det er stress i en hektisk hverdag å faktisk rekke å se på bil, men nå legger vi til rette for at du kan vurdere mange biler på én gang. Du får også god veiledning på alle merkene du vurderer, slik at du kan gjøre ei god beslutning, sier Jørgensen.

– Hvis du er på jakt etter ny bil, så anbefaler vi å ta turen til Bilhelga i Harstad. Det er en kjempemulighet til å få drømmebilen din til en ekstra god pris!

PROSJEKTLEDER: Carl-Henrik Siebke i Harstad Tidenes markedsavdeling.

Dress shirt, Smile, Sleeve, Vehicle, Collar

Årets bilhelg Harstad

 • Arrangeres 2.-4. november 2023
 • Arrangeres av Harstad Tidende i samarbeid med bilforhandlerne i Harstad
 • Disse bilforhandlerne er med:
  • Auto Nord
  • Nordvik Harstad
  • Harstad Bil
  • Teknisk Bureau Harstad
  • Caron
  • Sulland BMW Harstad
  • Sulland Harstad
  • Bil i Nord Harstad

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media