ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Gjør det enkelt å lade bilen – enten du er hjemme, på hytta, på jobben eller i borettslaget

Stadig flere kjøper elbil, og hos Polar Kraft får du smarte og komplette løsninger for lading. Er du privatkunde eller liten bedriftskunde? Nå får du elbil-lader på rentefri nedbetaling.

Kampanje i juni

I juni har Polar Kraft kampanje på avtalen hvor du kan få elbil-lader på rentefri nedbetaling over strømregningen.

– Vi ordner alt! Det er bare å bestille elbil-lader på nettsiden vår, og prisen inkluderer også installasjon. Etter bestilling blir du kontaktet av en montør, som avtaler tidspunkt og utfører jobben, sier kunderådgiver for privatmarkedet Sandra Pettersen i Polar Kraft.

I kampanjeperioden får du elbil-laderen for kun 469 kroner i måneden på nedbetaling over 36 måneder (ordinær pris er 499,-). Det gir en totalpris på 16.884 kroner.

BEST I TEST: Polar Kraft tilbyr den norskutviklede elbil-laderen Zaptec Go. I 2022 ble den kåret til beste elbil-laderen.

Kåret til beste lader

Polar Kraft tilbyr laderen Zaptec Go. I fjor kåret NAF den til årets beste elbil-lader.

– Vi er utrolig stolte å tilby en elbil-lader som både er kåret til årets beste, men som også er utviklet på ledende grønn teknologi i Norge, sier Pettersen.

Polar Kraft merker godt at stadig flere kjører elbil.

– I tillegg til elbil-lader selger vi også tilleggsutstyr, for eksempel ekstra ladekabel. Det er mange som ønsker det liggende på hytta.

GODE RÅD: Kunderådgiver Sandra Pettersen svarer raskt på alle dine spørsmål om elbil-lading.

Mobile phone, Hair, Skin, Hand, Smile, Fashion, Gesture, Eyelash, Lipstick

Populær app

Kunderådgiveren opplever også at mange laster ned Polar Kraft Appen og bruker den slik at bilen kan lades smart.

Smart lading er en betalbar funksjon i appen som styrer at bilen lades når strømmen er billigst.

– Smart lading betyr at du kan lade når strømmen er billigst. Da får du også opp informasjon om hvor lenge du har ladet, hvor mange prosent, hvor mye av strømregningen din som går til elbil-lading. Den gir rett og slett full oversikt, forteller Pettersen.

Bedrifter og borettslag

Polar Kraft sørger også for at bedrifter og borettslag kan få elbil-ladere som passer til deres behov.

– Noen bedrifter trenger en lader som kan gi «full tank» på en halvtime, mens andre kan nøye seg med en mindre. Vi kan gi gode priser, uansett behov, sier bedriftsrådgiver Astrid Maria Birkeland.

Etter at retten til lading av elbil og ladbar hybridbil ble lovfestet, både for sameier og borettslag, merker Polar Kraft større etterspørsel.

– Styret må ta en beslutning for å kunne be om tilbud hos oss, men når det er gjort, så tar vi en befaring og kan raskt levere en god løsning etter deres behov, sier Birkeland.

Løsningen de velger kan betales ned over 5 år.

Unike betalingsløsninger

Ut fra behov og ønsker kan Polar Kraft også levere alle typer betalingsløsninger, samt drift og support.

– Vi kan sette opp betalingsløsningen akkurat slik kunden ønsker, og om de ønsker betaling kan det skje enten via SMS, brikke, App, Min Side, ansattkort eller kort. Borettslaget eller bedriften kan også selv bestemme prisen, og om det skal betales per kilowatt eller minutt. Her er det store muligheter for å skreddersy løsningen slik det passer best.

Bedriftsrådgiveren forteller at man for eksempel kan få opp sanntidsinformasjon og gi tilgangskontroll som gir mulighet for differensiering på pris.

– Du ønsker kanskje at egne ansatte eller beboere får en annen pris enn kunder og gjester. Det kan enkelt settes opp slik det passer dere best.

BEDRIFT: Har du en bedrift eller sitter i et borettslagsstyre? Bedriftsrådgiver Astrid Maria Birkeland (til høyre) finner den beste ladeløsningen.

Smile, Sleeve

GOD HJELP: Sandra Pettersen og Astrid Maria Birkeland står klar til å finne den beste elbil-laderen, uansett hvor du trenger den.

Washing machine, Clothes dryer, Major appliance, Audio equipment, Jeans, Smile, Shoulder

Raskt på plass

Begge kunderådgiverne har én oppfordring:

– Ta kontakt med oss, så får du raskt elbil-lading på plass, enten det er hjemme, på jobben eller i borettslaget.

Elbil-lader hos Polar Kraft

  • Polar Kraft tilbyr elbil-laderen Zaptec Go, som kan lade opptil 22 kW på trefase. Prisen inkluderer installasjon
  • Laderen er tilkoblet WiFI og 4G LTE-M, og oppdateres automatisk med de nyeste funksjonene
  • Standard installasjon inkluderer montering og idriftsettelse av lader
  • Hurtiglader til bedrifter og borettslag; Zaptec Pro, 60 kW.
  • Leverandør har drift og overvåkning av ladeanlegget med døgnåpen kundeservice. Kostnadsfri 4G som garanterer oppetid. Leveres med alle typer betalingsløsninger.
  • Be om tilbud.

Om artiklene fra iNord

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av iNord som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra iNord merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Harstad Tidende

placeholder_logo_pm_n_disc