ANNONSØRINNHOLD

Dette er julegaven som lyser opp for de som har det mørkt

Å være syk er aldri lett, men det kan være ekstra tøft å måtte tilbringe jula på en helseinstitusjon. Med spesialdesignede julestjerner vil Kreftforeningen lyse opp høytida for kreftrammede.

– Kreftforeningens juleaksjon er skapt ikke bare for å samle inn midler til kreftforskning, men også for å gi håp og støtte til kreftrammede, sier distriktsleder for Kreftforeningen i Nord-Norge, Brage Larsen Sollund.

– De som ønsker å støtte aksjonen kan donere ei julestjerne på Kreftforeningens hjemmeside, til et sykehus eller sykehjem i Norge. Disse stjernene skal være til trøst og glede for de som i jula må tilbringe tid på en helseinstitusjon – enten fordi de får behandling, eller fordi de er innlagt, sier Sollund.

Nye stjerner

I fjor fylte juleaksjonen 10 år, og i den anledning spesialdesignet Snøhetta nye stjerner til Kreftforeningen.

– Dette har Snøhetta gjort helt kostnadsfritt, for å støtte kreftsaken! Stjernen de har designet ligner ikke en tradisjonell stjerne i formen. De er mer levende, og påvirkes av bevegelser i lufta, noe som skaper et spill i mønsteret. Designet skal representere håp og lys, og at livet fortsetter, sier distriktslederen.

Snøhetta har også designet flere andre produkter til Kreftforeningen, både hengende stjerner og pynt til bordet. Disse kan kjøpes i foreningens nettbutikk, og pengene går til livsviktig kreftforskning.

Snøhettas stjernedesign skal representere håp og lys, og at livet fortsetter

Petal, Twig

– Å være syk er aldri lett, men for mange kan det være ekstra vanskelig i jula. Dette er ei tid som de fleste kan glede seg til, og kan bruke på å ha det hyggelig med familien. Da blir det ekstra tøft om man ikke har den muligheten. Enkelte har kun helsepersonell å være sammen med i jula, forteller Sollund.

En påminner

Ei julestjerne lyser og pynter ikke bare opp i ellers hvite og sterile omgivelser – den fungerer også som en påminner for den som er syk.

– Den minner pasientene på at noen tenker på dem, heier på dem og setter pris på dem. Stjerna blir et symbol på at folk fra hele landet står sammen, og støtter opp om kreftsaken.

I midten av desember hadde det norske folk allerede donert nærmere 10.000 julestjerner til helseinstitusjoner over hele landet.

– Vi snakker med pasienter jevnlig, og har også hatt pasienter som har frontet aksjonen tidligere år. De forteller at stjerna gir håp og en god liten påminnelse om at man blir husket på. Det settes pris på, og blir et lite lyspunkt, forteller Sollund.

Du kan kjøpe hengende stjerner, og bordpynt designet av Snøhetta i Kreftforeningens nettbutikk. Pengene går til livsviktig kreftforskning.

Creative arts, Material property, Candle, Light, Wax, Lighting

En julegave med en ekstra mening bak.

Candle holder, Table, Lighting, Decoration, Wax

Årets fineste julegave?

I Kreftforeningens nettbutikk kan du bestille julestjerne til et sykehus eller sykehjem, kjøpe noe fint å henge i eget vindu – eller kjøpe en julegave.

– Dette er en julegave med en ekstra mening bak, som vi tror veldig mange kommer til å sette stor pris på! Vi ønsker å si tusen hjertelig takk til alle som gir håp til jul i år. Din stjerne kan redde liv.

Bestill en stjerne, eller støtt Kreftforeningens juleaksjon på andre måter her!

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media