ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Bygget ut loftet og fikk ekstra plass

Begge eierne av tomannsboligen på Mustapartajordet 3 har valgt å bygge ut loftet og dermed øke verdien på boligen. Nå er Mustapartajordet 1 til salgs, med spennende muligheter for å utnytte arealet på loftet.

Romslig i tomannsbolig

Begge tomannsboligene ligger høyt i terrenget på Mustapartajordet med fantastiske solforhold. Her får du et barnevennlig nabolag med nærhet til barnehage, butikken, marka, og nye Bergseng skole som er planlagt ferdigstilt i 2025.

Da Kjell og Randi Johnsen flyttet til Mustapartajordet i 2022, føltes det som å komme hjem til kjente trakter. De har tidligere bodd i Vika før de flyttet til leilighet i Åsen, og nå bor de i halvparten av den ene av de helt nye tomannsboligene på Mustapartajordet.

– Vi ønsket en bolig med god tilgjengelighet og god plass til flere biler utenfor. Her kjenner vi til nabolaget og har venner i området, så det føltes trygt og godt å flytte hit. Dessuten så vi muligheten for å utvide arealet med å innrede loftet, forteller paret.

Smart garderobe under trapp

Med god hjelp fra sine to sønner har ekteparet fått gjort mye av arbeidet selv, både av planlegging og bygging, og overlatt øvrig arbeid til de rette fagfolkene.

Resultatet er fantastisk flott!

SMART: Den smarte oppbevaringen under trappa består av garderobeskap og uttrekkbare hyller for sko og klær.

Det første som møter oss i gangen er en trapp opp til andre etasje, med smart oppbevaring under.

– Vi valgte den lokale leverandøren Hønsetrappa fra Bogen, som også tok utfordringen med å lage en smart oppbevaringsløsning under trappa. Vi er veldig fornøyde med denne plassbesparende garderobeløsningen, sier Kjell.

Stor frihet med ekstra plass

Trappa leder opp til ei luftig loftstue i moderne nordisk stil, med lekre farger og interiør som henger sammen med første etasje.

Her finnes også det tredje soverommet, bod, og et stort bad.

Den ekstra plassen gir større rom for rekreasjon, som for eksempel eget hobby-og syrom og muligheten til å se skirennet på TV uforstyrret.

TRAPP OPP: Trappen opp til loftet skjuler en smart garderobeløsning, spesiallaget av Hønsetrappa.

– Det er deilig å endelig være ferdig og tenke på at vi har våren og sommeren foran oss uten byggeprosjekter.

– Nå skal vi fullt ut benytte oss av de mange turmulighetene i området: Kilhusåsen, lysløype fra Hagan til Trondenes, Møkkelandet, og turer langs gangvei som går hele veien til Stornes, forteller Randi og Kjell.

Kjell og Randi Johnsen har bygget om loftsarealet slik at de fikk et ekstra soverom, et stort bad, bodplass, og romslig loftstue.

Living room, studio couch, Interior design, Table, Furniture, Building, Plant, Comfort, House

På den andre siden av veggen bor Isak Berntsen og Camilla Nygård Knudsen. Da det unge paret flyttet til Harstad fra Narvik leide de en bolig på Mustapartajordet til å begynne med.

– Vi trivdes så godt her i nabolaget at da dette prosjektet kom for salg grep vi muligheten. Her er det helt nytt, noe som gir et bekymringsfritt hushold i mange år fremover. Det er dessuten kort vei til sentrum samtidig som det er landlig nok til at det passer å bo her med hund, sier Isak.

Planen om å utvide med areal på loftet var i tankene helt fra start, og i skrivende stund pågår byggingen for fullt.

Det har gått greit å bo i første etasje samtidig som det har foregått bygging på loftet.

Nå ser de frem til å bli ferdige å kunne nyte den ekstra plassen de får og kunne invitere venner på overnattingsbesøk.

Til andre som vurderer å kjøpe Mustapartajordet 1 A eller B vil Isak si:

– Jeg kan anbefale både området og prosjektet på det varmeste. Her kan du flytte rett inn i en helt ny og romslig tomannsbolig, noe som gir fem års garanti, og så har du valgmuligheten til å utvide med loftsarealet hvis du vil.

Unik mulighet

Ta en titt på Mustapartajordet 1 A og Mustapartajordet 1 B som ligger ute for salg nå, en moderne og innholdsrik tomannsbolig med spennende muligheter.

Tomannsboligen ligger i barnevennlige omgivelser. Her får du kort vei til barnehage, skole, dagligvarebutikker og flott turterreng.

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Harstad Tidende, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Harstad Tidende

Azure, Font, Aqua