Font

ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Ung, og glad i musikk? Gjør deg klar for en uforglemmelig konsertopplevelse!

Lørdag 24. juni er det endelig klar for rusfri og aldergrensefri konsert med Undergrunn, Isah, Emilie Fosshaug og Bjørnis i Harstad. Velkommen til HT Jubel!

– Nivået på artistene i år er skyhøyt, stråler konsertansvarlig Rune Berntsen.

Undergrunn vant blant annet Spellemann for «Årets gjennombrudd» tidligere i år, og inntar i november Oslo Spektrum for å spille konsert to dager på rad.

Stavangerartisten Isah har flere Spellemannspriser, og deltok i årets sesong av «Hver gang vi møtes». Han slapp nylig låta «Elsk deg sjøl» fra sitt kommende debutalbum.

Emilie Fosshaug kommer fra Ibestad, og har spilt på både små og store scener i inn- og utland. Hun deltok dessuten på årets «The Voice» på TV2.

– Vi er veldig fornøyde med programmet, slår Rune fast.

Gruppa Undergrunn kommer til HT Jubel 24. juni! Foto: Orkidé

Jeans

Takker sponsorer

HT Jubel er altså konserten som skal avslutte, og sette prikken over i’en for Nordkraft Festspillcup 24. juni. Konserten er åpen for publikum i alle aldre, og er rusfri. Billettene koster 150 kroner, og konserten arrangeres på Arena HT-jubel – området mellom Quality Hotel Harstad og Fjordgata. Harstad Tidende er hovedsponsor for konserten.

– Det er en rekke sponsorer som er med for å kunne virkeliggjøre turneringen og konserten – og uten dem hadde vi aldri kunnet gjennomføre dette arrangementet, sier Rune.

– Vi håper at barn og unge i alle aldere tar turen, og har en fantastisk gøy kveld på HT Jubel!

Harstad Tidende er hovedsponsor for konserten HT Jubel. Både markedsdirektør i Harstad Tidende, Ramona Hegrenes og konsertansvarlig Rune Berntsen gleder seg stort til den 24. juni. Foto: Simen Larsen, HT Media.

Trekkplasteret for de minste er helt klart Brannbamsen Bjørnis! Foto: Simen Larsen, HT Media.

Sky, Window, Hat, Building, Smile, Plant, Gesture, Happy, Grass

Bjørnis for barna

HT Jubel er gratis for alle under 4 år, og det store trekkplasteret for de minste er uten tvil Brannbamsen Bjørnis, som går på scenen først.

Bjørnis både synger og danser, og brukes som verktøy i en nasjonal satsing på brannforebyggende kommunikasjon mot barn. Han har rukket å bli en skikkelig helt blant de minste, både gjennom TV, musikk og besøk i barnehager.

– Bjørnis betyr ekstremt mye for det yngste publikummet! De har gjerne truffet på han både i barnehagen, på Youtube og via barne-tv, og for ungene er han en superhelt! De synes han er kul, og hører på han, sier brannmann Alf Jacob Salberg. Han er prosjektleder for Bjørnis i Harstad.

Synger og danser

Under HT Jubel skal Bjørnis opptre til flere av sangene sine, sammen med et dansecrew.

– Han skal opp og tøffe seg litt på scenen, ja, ler Alf Jacob.

– Vi ønsker å være mest mulig ute med Bjørnis og spre et brannforebyggende budskap til ungene - derfor er det topp å delta på HT Jubel. Får vi ungene med på laget, så får vi også de voksne med. Ingen voksne sier nei når ungen spør om de skal sjekke om røykvarsleren fungerer, sier han.

Gjennom møter med førskoleunger, som igjen har gått på «brannrunde» hjemme, har Bjørnis bidratt til at mange tusen røykvarslere i Harstad har blitt kontrollert de siste årene.

– Bjørnis’ budskap er så viktig at man kan si at han er verdens viktigste bamse. Han er trygg og god, og ungene hører på det han sier – han er best rett og slett!

Gjør deg klar for en fantastisk konsert den 24. juni! Da skal Isah, Undergrunn og Emilie Fosshaug underholde Harstad. Og Brannbamsen Bjørnis, såklart!

Smile, Sky, Cloud, Plant, Leisure, Grass

– Kult med konsert

Harstadjenta Ella Berg Enge (17) setter stor pris på at det arrangeres konsert for unge i Harstad, og forteller at de fleste av venninnene hennes skal delta:

– Og det er nok Undergrunn som er den store favoritten – de er det veldig mange som er fan av, sier hun.

– Men også Isah har blitt veldig populær i det siste, og det er kjempekult at de har en lokal artist på programmet, legger Ella til.

17-åringen opplever at det finnes en del arrangementer for barn i Harstad, samt for de over 18 år.

– Men for ungdom under 18 er det ikke like mye. Derfor er det veldig artig at det arrangeres konserter som dette, mener hun.

– Dessuten er det ikke så dyre billetter, og det gjør at flere har mulighet til å være med.

Les mer om HT Jubel her!

2000 billetter solgt

Ella tror konserten kommer til å trekke mange folk.

– Harstad er en liten by, men når det arrangeres ting som dette får man virkelig samlet folk, og sett hvor mange som bor i byen! Jeg tror dette blir en kveld folk husker.

Konsertansvarlig Rune Berntsen deler Ellas opplevelse av at det ikke arrangeres så mye for de under 18 i Harstad.

– Derfor gjorde vi det bevisste valget å booke artister som går hjem i nettopp denne målgruppen. Dette er unge som har vært gjennom en tøff tid med korona, hjemmeskole, og så en skolestreik. Nå har de fortjent litt moro, mener han.

Per i dag er rundt 2000 av de 3000 billettene til konserten solgt.

– Nå ønsker vi alle velkommen, og gleder oss stort til festen!

Følg HT Jubel på Facebook for de siste nyhetene!

Ella Berg Enge (i midten) synes det er topp at det arrangeres en konsert for ungdom i Harstad. Her med Jenny Marie Nygård og Live Johnsen. Foto: Simen Larsen, HT Media.

HUSK:

Her kan du innløse billettene dine på forhånd:

Fredag 23.6: SJØKANTEN SENTER kl. 18.00-20.00

Lørdag 24.6: LANDSÅSBANEN kl. 12.00-14.00

Om artiklene fra inord

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av iNord som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra iNord merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Harstad Tidende

placeholder_logo_pm_n_disc