ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Fått nok av snømåking? Dette er din mulighet! 

Tenk deg en hel vinter uten å måtte røre snøfreseren. Eller en sommer uten å måtte skjenke gressklipperen en eneste tanke. Høres det deilig ut? Da kan leilighetslivet være for deg! 

Velkommen til Pynten! 

– Nå i mars hadde det definitivt vært deilig å slippe å tenke på snøen, ler megler Runar Bjørkelund i EiendomsMegler 1 Nord-Norge, avdeling Harstad

– Å slippe alt av utvendig vedlikehold er jo et stort pluss med å bo i leilighet. I en enebolig, eller et rekkehus, vil det alltids dukke opp noe som må gjøres utvendig – det trenger du ikke å tenke på her. 

Nybygg på Holstneset

Pynten er et nylig ferdigstilt leilighetsbygg ytterst på Holstneset i Harstad.

Bygget er satt sammen av totalt 71 leiligheter (der en av dem er en felles gjesteleilighet som beboerne kan låne når de får besøk) på mellom 38 og 118 kvadratmeter.  

– Dette er et stort prosjekt i Harstad-målestokk, og byggestart var våren 2021. Rett før jul i fjor kunne de første beboerne flytte inn i sine splitter nye hjem. I dag er 49 av leilighetene solgt, men 21 er fortsatt tilgjengelige, forteller Runar.  

MEGLER: Runar Bjørkelund

Lørdag 25. mars mellom 12.00 og 14.00 ønsker EiendomsMegler 1 Nord-Norge alle interesserte hjertelig velkommen til åpen dag på Pynten. 

– Da får man tatt leilighetene og området nærmere i øyesyn, og man kan stille alle spørsmål man sitter på. Dessuten serverer vi selvsagt kaffe og kake til alle som kommer, sier Runar. 

Interior design, Furniture, Table, Chair, Building, Lighting, Comfort, Window, Floor, Flooring

Han understreker at det ikke stilles noen krav til de som møter opp på Pynten 25. mars. 

– Dette er helt lavterskel, og man kan komme innom uavhengig av hvor man befinner seg i kjøpsprosessen. Folk er forskjellige – noen går på éi visning og slår til på flekken, mens andre bruker lang tid før de bestemmer seg. Åpen dag er – som navnet kanskje tilsier - åpen for alle! 

Leilighetene i Pynten er moderne, og oppgradert med høyere standard på kjøkken og bad. De har 1-stavs eikeparkett, praktiske planløsninger og store vindusflater.  

– Leilighetene er lune og gode, og har vannbåren varme i gulvene. Det er en helt annen type komfort i nybygde leiligheter, enn i eldre boliger, sier Runar, og legger til: 

69 av 70 leiligheter har faktisk fått energiklasse A eller B. Det betyr at dette er energismarte leiligheter, og med en bolig i energiklassene A og B kvalifiserer man dessuten til Grønt boliglån fra SpareBank 1 Nord-Norge. Det er boliglånet med bankens beste rente! 

VED HAVET: Leilighetene på Pynten ligger ved Holstneset og har fantastisk utsikt mot fjell og hav.

Nær naturen 

Pynten er plassert helt nede ved vannkanten, og herfra har beboerne utsikt mot Trondenes kirke, Grytøya, Sandsøya og Senja i nord, sjøfronten og mektige fjellkjeder i øst, samt byen i sør og vest. 

– Når det blir vår og sommer skal det etableres hage og uteplass på vestsiden av bygget. I tillegg går Stien langs sjøen rundt bygget. Denne kan man følge helt ut til Trondenes, eller inn til sentrum hvor den også skal fortsette sørover mot Kanebogen etter hvert, forteller Runar.

BALKONG: Fra balkongen kan du nyte solrike dager.

Selveier, eller borettslag? 

For å gjøre Pynten til et fleksibelt boligprosjekt, har man valgt å gjøre noen av leilighetene til selveier-leiligheter, mens resten blir organisert som et borettslag. 

– Enkelte kjøpere er veldig opptatt av at de ønsker selveie, mens andre ser på finansieringsmodellen i borettslag som gunstig. Vi ville gi kjøperne valgfrihet, og lage et fleksibelt prosjekt. Det har vi fått til med Pynten! 

Det gjenstår enda litt «småflikking» på enkelte av leilighetene, men Pynten er så godt som ferdig og klar for alle nye innflyttere. 

Jeg hadde en som kjøpte leilighet, og som kunne flytte inn allerede uka etter. Det kan gå veldig fort fra man har bestemt seg, til man kan trå over terskelen i sitt helt eget, splitter nye hjem! 

Om Pynten

  • 70 leiligheter fra 38 til 118 kvm 
  • Tredje til åttende etasje vil bli organisert som et borettslag, mens det er selveierleiligheter i plan 2
  • Du vil kunne disponere en møblert gjesteleilighet 
  • Garasjeanlegg 
  • Innflytting begynte i desember 2022
  • Byggherre: Holstneset Eiendom AS 
  • Entreprenør: Consto Nord AS 
  • Arkitekt: Hamperokken AS 
  • Megler: EiendomsMegler 1 Nord-Norge 

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av iNord, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Harstad Tidende

Azure, Font, Aqua