ANNONSØRINNHOLD

placeholder_logo_pm_n

Kjøper du en av disse leilighetene får du en unik salgsgaranti!

På Tanåsen Boligpark får du nå en unik salgsgaranti hvis du kjøper en av de tre leilighetene som er ledige. Utbyggeren garanterer for at du får minimum takstpris på den boligen du eier i dag*.

Trygghet for deg

– Salgsgarantien er en trygghet for deg. Den betyr at hvis boligen din ikke blir solgt til takst, betaler utbyggeren mellomlegget. På den måten reduseres risikoen, sier eiendomsmegler Michael Knutsen hos Eiendomsmegler 1 Nord-Norge Harstad.

Leilighetene i Tanåsen Boligpark i Kanebogen er svært populære, og det er kun tre ledige leiligheter igjen på markedet.

– Leilighetene har gode solforhold, og parkering i kjelleren med heis opp til leiligheten. I kjelleren har hver av leilighetene en sportsbod, og det er en stor felles takterrasse med utsikt 360 grader.

*Salgsgarantien gjelder inntil kr 300.000 i differanse mellom takst/markedsverdi og salgssum.

MEGLER: Michael Knutsen

Vision care, Dress shirt, Forehead, Glasses, Smile, Sleeve, Eyewear, Collar, Happy

Eiendomsmegleren forteller at stadig flere tar valget og flytter fra enebolig til leilighet. 

– Årsaken er som regel at man ønsker en enklere hverdag. Med leilighet slipper man plenklipping, snømåking og ytre vedlikehold. Det gir også en større forutsigbarhet med tanke på boligutgifter, sier Knutsen.

Rimeligere boutgifter

Du vil også merke rimeligere energikostnader. I Tanåsen Boligpark er leilighetene bygd med god standard, og har vannbåren gulvvarme.

Oppvarmingen skjer med hjelp av varmepumper som tilfører bygget energi.

– I tillegg til rimeligere boligutgifter, er det mange som setter pris på at du slipper å tenke på vedlikehold. Du frigjør dermed mer tid til reise, fritidsbolig, venner og familie. Det er jo også deilig at alt er nytt! 

Leilighetene i Tanåsen Boligpark har også moderne kjøkken med integrerte hvitevarer som kjøl, frys, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

– Det er parkett på gulvene og flislagte bad. De største leilighetene har to fullverdige bad. Det ene badet er tilknyttet hovedsoverommet.

– Alle leilighetene har også fin takhøyde, og gode og påkostede elektroinstallasjoner. Det er rikelig med både downlights og strømkontakter.

Tanåsen Boligpark ligger i attraktive Kanebogen, og det er kort vei til både kjøpesenter og fine turmiljøer.

– Boligparken har et variert bomiljø. I leilighetene bor det alt fra enslige og unge par, til voksne og godt voksne. Det er et etablert et godt miljø, og vi får gode tilbakemeldinger fra de som allerede har flyttet inn.

Leilighetene er organisert som et borettslag med gunstig finansieringsordning, mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld og sikringsfond.

Lånet på fellesgjelden har gode rentebetingelser, og en løpetid på hele 50 år. De 10 første årene kan være avdragsfrie.

Sky, Building, Window, Sunlight, Dusk, Cityscape, Snow, Landscape, Horizon, Sunset

– Når du i tillegg får den ekstra salgsgarantien som reduserer risikoen ytterligere, gir dette et trygt og forutsigbart regnestykke, sier Knutsen.

Tanåsen Boligpark

  • Ligger sentralt i Kanebogen, ikke langt fra Amfi Kanebogen hvor du finner dagligvarebutikk, shoppingmuligheter, kafeer og restauranter
  • Kort vei til skole, barnehage, treningssenter, tannklinikk og legekontor
  • Nær skøytebane, friidrettsanlegg, idrettsanlegg og friområder som Gangsåstoppen, Kanebogåsen/Middagsfjellet og turområder ved sjøen både i Kanebogen og på Stangnes
  • Kort vei til bussholdeplass med gode forbindelser i begge retninger, og kun 5 minutter til Harstad sentrum.
  • Tanåsen Boligpark har garasjeanlegg i kjeller og heis helt opp til en felles stor takterassen med nydelig utsikt helt inn til byen

Om artiklene fra iNORD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av iNord som er en del av mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnholdet fra iNord merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Harstad Tidende

placeholder_logo_pm_n_disc