ANNONSØRINNHOLD

Vehicle registration plate, Automotive tire, Alloy wheel, Car, Sky, Hood

Endelig er Volvos «billigbil» kommet til Nord-Norge

– Med en startpris på 321.900 kroner har den lille SUV-en Volvo EX30 fått mange til å sperre opp øynene, sier salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord.

Nå kan du oppleve Volvo EX30 i Harstad!

Den nye bilen legger ut på et ekte roadshow og kommer til Bil i Nord-avdelingen i Harstad 14. og 15. desember.

Den nordnorske bilforhandleren har opplevd stor etterspørsel, og flere har allerede bestilt bilen – usett!

– Vi opplever stor interesse fra alle aldersgrupper, spesielt blant dem som ofte kjører alene. Dette er en liten elektrisk SUV som er egnet for vinterbruk, og dermed perfekt for Nord-Norge, sier salgssjef Tom Karlsen hos Bil i Nord.

HØY BAKKEKLARING: Volvo EX30 er en liten SUV med høy bakkeklaring. Det gjør den perfekt til nordnorske veier, sier salgssjef Tom Karlsen i Bil i Nord. Alle foto: Trond Tomassen, iNord

Først i Nord-Norge

Nå er Volvos minste og raske elbil endelig kommet til Nord-Norge, og Bil i Nord er eneste forhandler som får vise fram bilen de neste ukene.

– Med god bakkeklaring og Volvos mange sikkerhetssystemer er det en bil som vil stå på manges ønskeliste. Dette må være den perfekte gaven å legge under juletreet. Bilen kan bestilles allerede nå, og har leveringstid om et halvt år, smiler Tom Karlsen.

Vil du være blant de første som får oppleve bilen, så meld deg på her.

BAGASJEROM: BIlen har en lastekapasitet på 318 liter.

SMART OPPBEVARING: Det er mer plass for å oppbevare mindre ting under midtkonsollen.

Car seat cover, Motor vehicle, Automotive design, Head restraint, Comfort

Sprek og billig

Volvo EX30 leveres i tre modeller, og toppmodellen har firehjulstrekk, 428 hestekrefter og går fra 0-100 på 3,5 sekunder.

– Det er rett og slett en rakett av en bil, sier Tom Karlsen.

EX30 kommer i tre modeller:

  • 2WD (344 km rekkevidde) Standard Range fra 321.900,-
  • 2WD (467 km rekkevidde) Extended Range fra 366.900,-
  • 4WD (450 km rekkevidde) - fra 421.900,- 

– Med slike priser treffer Volvo godt i et nybilmarked som er tøffere enn på svært lenge. Det er en av Norges mest solgte biler for tiden, hvis vi ser på hvor mange bestillinger som er kommet inn, forteller Karlsen.

God annenhåndsverdi

Karlsen mener at det er et trygt å kjøpe Volvo, også når du en senere gang vil selge bilen.

– Volvo har en god standing i Norge, og ligger oss hjertet nært. Volvo har biler som står seg godt i verdi og er ettertraktet.

– Dette gjør at du kan være trygg på at du gjør en god investering når du kjøper en Volvo. EX30 har også en hyggelig startpris, og er en av de billigste modellene fra Volvo, sier Karlsen.

Bil med høy sikkerhet

I likhet med andre Volvo-modeller har også EX30 mange avanserte funksjoner som adaptiv cruisecontrol og City Safety, som gjør at bilen bremser selv hvis det er nødvendig.

– Volvo fortsetter med sikre biler, og sparer ikke på sikkerheten. Selv om du sitter mer utsatt i en liten bil som EX30, kan du være trygg på at den er kollisjonssikker.

RASK: Volvo EX30 har en akselerasjon på 5.3 sekunder (0-100 km/t).

SPENT: Linda Skogli er trygg på Volvo og bestilte den nye elektriske EX30 usett. Her sammen med salgssjef Tom Karlsen i Bil i Nord Foto: Privat

Automotive design, Motor vehicle, Smile, Wheel, Table, Tire

Bestilt på forhånd

Linda Skogli (53) jobber til daglig som flyvertinne i Widerøe. For å ta seg til flyplassen for grytidlige flygninger, er en god bil viktig for henne. Nå venter hun på sin splitter nye Volvo EX30, som hun venter leveranse på i månedsskiftet februar/mars.

– Jeg bestilte den faktisk allerede på «releasedagen», og var den aller første i Tromsø!

– Grunnen til at jeg bestemte meg for en EX30 er at jeg ønsket en relativt liten bil, som var elektrisk og som så bra ut, forteller hun.

FØRST: Linda Skogli får den nye bilen sin på nyåret.

Automotive design, Office chair, Smile, Table, Furniture, Standing, Desk

Sikker bil

Lindas mann og svigerfamilie sverger til Volvo, og har alltid kjørt den svenske klassikeren. Hele familien har også forholdt seg til samme selger – Tom Karlsen på Bil i Nord Tromsø – i en årrekke, og er veldig fornøyd med han.

– Jeg kjenner meg veldig trygg på merket, og veldig trygg på Bil i Nord. Derfor var det ikke skummelt å bestille Volvo EX30 uten å ha sett den først, mener flyvertinna.

Det aller viktigste for Linda er at hun har en sikker bil for både seg selv, og familien.

– Nå har barna i familien også begynt å kjøre bil, og da er det desto viktigere med en trygg bil, sier hun.

Nå gleder hun seg stort til bilen blir levert.

Roadshow med Volvo EX30

Nå gleder bilselger Tom Erik B. Hagen hos Bil i Nord Harstad seg til å vise fram bilen.

14. og 15. desember kommer bilen til Harstad.

– Det er den minste Volvoen i klassen, men den er hevet fra bakken, noe som gir en positiv kjøreopplevelse. Både innvendig og utvendig har bilen et moderne og stilrent design, som mange ønsker å eie, sier Hagen og ønsker alle velkommen til å se på bilen.

VELKOMMEN: Volvo EX30 skal på roadshow til Bil i Nord Finnsnes og du kan få oppleve den, forteller bilselger Tom Erik B. Hagen.

Mode of transport, Personal luxury car, Motor vehicle, Automotive design, Steering wheel, Plant

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media