ANNONSØRINNHOLD

De nye leilighetene på Gangsås er snart klar for innflytting

– kun fem leiligheter igjen

De nye leilighetene i Gangsås Allé er snart ferdig. I løpet av sommeren skal de nye eierne flytte inn. Er du en av dem?

Boligene i Gangsås Allé har allerede fristet mange: Her er det kort vei til flott natur, Kanebogen senter med alle sine butikker ligger noen hundre meter unna og til Harstad sentrum tar det kun fem minutter med bil.

Det er andøyværingen Tom Bjørvik som gjennom sitt selskap Inveto Prosjekt AS er utbygger for prosjektet. Prosjektet ble godkjent regulert i 2017.

– Jeg hadde ingen tilknytning til Harstad, men lærte fort at de som bor på Gangsås hører til der og det er der de vil være, sier Bjørvik. Mange av de som bygde enebolig på 80-tallet har nå lyst på et enklere liv i leilighet. Eneboligene i bydelen er ifølge meglerne svært populære og lettsolgt i annenhåndsmarkedet.

– Blant «den voksne garde» er mange ferdig med å bo i hus. Noen ønsker en stor leilighet mens andre innser at de klarer seg med mindre areal og velger derfor blant de minste enhetene. De yngre og nyetablerte velger som oftest de mindre leilighetene.

Slipper snømåking

Hvis en ny leilighet også frister deg, er det fortsatt fem ledige leiligheter.

- Fra de minste leiligheter på 51 kvadratmeter med ett soverom til de største på 136 kvadratmeter med to bad, separat wc og 3 soverom.

Vi har med andre ord leiligheter som passer for alle, enten du er ung og nyetablert eller om du skal flytte fra hus og ønsker en større leilighet hvor du får en enklere hverdag, forteller eiendomsmegler Christer Aabø.

– Boligprosjektet nærmer seg ferdigstillelse og leilighetene vil stå ferdig rundt fellesferien. Det betyr at du kan flytte inn allerede til sommeren.

– Hvis du er lei av snømåking, kan dette ha vært din siste vinter med spaden. I leilighet slipper du snømåking om vinteren og plenklipping om sommeren.

EIENDOMSMEGLER: Christer Aabø.

Dress shirt, Flash photography, Forehead, Cheek, Chin, Beard, Jaw, Sleeve, Gesture, Collar

NYDELIG UTSIKT: Er du klar for å slippe snømåking og plenklipping? I Gangsås Allé er det fem ledige leiligheter, både 2- og 4-roms.

Natural landscape, Road surface, Cloud, Sky, Daytime, Snow, Mountain, Slope, Tree, Freezing

GODE SOLFORHOLD: Gangsås Allé ligger i en sørvestvendt helling med gode solforhold.

God standard

– Dette er leiligheter med god standard, og vi har utviklet prosjektet med ønske om at kjøperne skal bli fornøyde uten å gjøre oppgraderinger. Leilighetene får tidsriktig farge- og materialvalg, samt gode og gjennomtenkte løsninger.

Det er en-stavs eikeparkett på gulv, vannbåren varme i alle rom, romslige balkonger og fullverdige kjøkken fra HTH med alle hvitevarer inkludert. Videre er det listefritt mot vindu og tak, og ekstra god takhøyde.

Under bygget er det parkering og boder. Derfra går det både trapp og heis opp til alle etasjer.

STORE VINDUER: Med store vindusflater og en takhøyde på 2,6 meter slippes det mye lys inn i leilighetene i Gangsås Allé. Gangsås Allé nærmer seg ferdigstillelse, og i løpet av sommeren er det innflyttingsklart.

Window, Property, Building, Wood, Shade, Architecture, House, Fixture, Tree, Beam

Mulig å leie ut hybel

I de største leilighetene er det mulig å etablere en hybel. Det gjøres enkelt ved at det lages en ekstra mellomgang innenfor ytterdøra.

– En liten utleiedel i boligen kan gi en kjærkommen skattefri inntekt. Det er også mulig å betale ned sin andel av felleslån. Hybel og individuell nedbetaling bidrar til å få ned de månedlige bokostnadene, sier Tom Bjørvik.

SOVEROM: I Gangsås Allé innbyr soverommene til god søvn.

Interior design, Property, Furniture, Comfort, Wood, Curtain, Building, Floor, Flooring

TRIVELIG: Mange stortrives på Gangsås, og ønsker ikke å flytte derfra. Da er det nye boligprosjektet med leiligheter et godt alternativ.

Kan få grønt boliglån

Eiendomsmegler Christer Aabø i Eiendomsmegler 1 forteller at det er flere godt voksne, men også yngre som har kjøpt leilighet i Gangsås Allé.

Med alle gode løsninger i prosjektet kvalifiserer man til grønt boliglån. Energieffektive boliger gir gjerne ekstra gode finansieringsbetingelser.

Når man kjøper leilighet i et borettslag kan bokostnadene ved første øyekast virke høye, blant annet fordi 50 prosent av kjøpesummen allerede er finansiert i felleslånet. Om man summerer alle bokostnader for en enebolig vil de fleste bli overrasket over hvor høye de samlede kostnadene faktisk er. I husleien for leiligheter er alle bokostnadene samlet i én sum som fordeles ut over årets 12 måneder.

Er du redd for å bli sittende med to boliger?

Boligrenter varierer over tid. Etter en periode med mange renteøkninger synes økonomene nå å være enige om at 2024/2025 vil bli året for rentereduksjoner.

For de leilighetskjøpere som allerede eier egen bolig er det oftest ikke rentenivået i seg selv som er utfordringen, men heller redselen for ikke å ha fått solgt den gamle boligen før den nye skal overtas.

– Dersom dette er din utfordring, må du gjerne ta kontakt. Sammen kan vi se om vi finner en løsning som trygger din situasjon, sier eiendomsmegler Christer Aabø.

LYST OG FINT: Leilighetene i Gangsås Allé er i tidsriktige farger.

Interior design, Table, Plant, Furniture, Property, Couch, Houseplant, Flowerpot, Comfort, Shade

VISNING: Ta kontakt med Christer Aabø dersom du ønsker å komme på visning til Gangsås Allé.

Beard, Window, Building

Velkommen til visning

– Hvis du har lyst å komme på en uforpliktende visning er det bare å ta kontakt. Vi tar omvisninger etter avtale, slik at du får se de fantastiske leilighetene og drømme deg bort til ditt neste hjem, sier Christer.

Noe du lurer på? Ta kontakt:

Christer Aabø, eiendomsmegler: telefon 957 59 275

Øyvind Guldhaugen, eiendomsmegler: telefon 970 09 003

Fakta: Gangsås Allé Bygg B

  • Praktiske og moderne planløsninger med god arealutnyttelse og god standard
  • Romslige balkonger
  • Ligger nært naturen, samtidig som det er kort vei til Kanebogen senter og Harstad sentrum. To busstopp i umiddelbar nærhet.
  • Bygg B består av 2-4 roms leiligheter fra 51 til 136 kvadratmeter bruksareal
  • Boder og parkering i kjelleretasjen.
  • De største leilighetene har mulighet for hybel

Om innholdsmarkedsføring

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av innholdsprodusenter i mediehusets annonseavdeling.

Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Annonsørinnhold skal merkes tydelig, så leseren kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert i samarbeid med en annonsør.

© Copyright Polaris Media