Dette er snarveien til «ny» Volvo, uten leveringstid!

Det smarteste valget du kan ta når du skal kjøpe brukt Volvo, er å se etter kvalitetsstempelet «Volvo Selekt». Da vet du at du får en premium bruktbil.

foto
KAMPANJE: For tiden har Bil i Nord en kampanje der de selger ut sine demobiler av modellen XC90 T8. Dette er en strålende sjanse til å skaffe seg en fantastisk bil, uten leveringstid, sier bilselger Tom Erik B. Hagen. Foto: Trond Tomassen, iNord
Annonsørinnhold produsert av iNord

Med 15 år i bransjen vet Tom Erik hva som kjennetegner en god bruktbil.

Volvo Selekt er et sertifiseringsprogram for brukte Volvoer. Det er flere elementer som avgjør om vi kan sette Volvo Selekt-«stempelet» på bilen. Det handler om hvilken teknisk- og kosmetisk stand bilen er i, samt servicehistorikken, forteller Hagen.

Hver Selekt-bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende.

Det brukes kun originaldeler, slik at Volvoen forblir 100 prosent ren Volvo. Bilene oppdateres også med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne, og sørger for at Selekt-bilen har best mulig funksjonalitet, og at alle sikkerhetsfunksjoner er oppdatert.

– Kjøper du en Volvo Selekt-bil, får du en premium bruktbil, sier bilselgeren.

Se her om du finner drømmebilen din!

foto
HØYE KRAV: Hver Volvo Selekt-bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende, forteller Tom Erik B. Hagen og Petter Jørgensen hos Bil i Nord Harstad. Foto: Trond Tomassen, iNord

Garanti

Et av de store plussene med Volvo Selekt er garantiordningen. Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt Garanti, som er en av de mest omfattende garantier tilgjengelig.

– Volvo Selekt-biler kan leveres med en nybilgaranti på opptil 7 år/150.000 kilometer. I realiteten kan du altså kjøre ut med en bruktbil med bedre garanti, enn om du hadde kjøpt helt ny bil, forteller Hagen.

– Og denne garantien gir dekning i hele Europa, legger han til.

Denne garantien gir et forutsigbart og trygt bilhold.

– Denne gjelder selvfølgelig også når du kjører på ferie. Du kan dermed dra til hvilken som helst Volvo-forhandler. Hvis du skal selge bilen videre, vil du også oppleve at bilen selges lettere og er mer attraktiv i markedet.

Enkelt og raskt

Per i dag har Bil i Nord-konsernet inne cirka 50 bruktbiler som er Volvo Selekt-sertifisert. Tilgjengelig er både XC90, V60, XC60, XC40, S90, V90 og V40.

– Finner man en bruktbil man liker, får vi til kort leveringstid. Vi kan hjelpe kunden med innbytte og takst, samt at vi tilbyr både finansiering og forsikring, sier Hagen.

Dersom for eksempel en kunde i Harstad forelsker seg i en bil som står på Sortland eller i Mosjøen, er det ingen problem.

– Da tilbyr vi fraktfri levering – det vil ikke koste deg noe ekstra, uansett hvor i Norge du bor.

foto
Bil i Nord har til enhver tid mange hundre bruktbiler tilgjengelig. Foto: Trond Tomassen, iNord

Inkludert veihjelp

Som Volvo Selekt-kunde får man også tilgang på 12 måneder med Volvo Veihjelp.

Uansett hvor i Europa du kjører, vil du ha tilgang på assistanse 24 timer i døgnet. Enten du får et punktert dekk, står fast langs veien, eller havner i en trafikkulykke, så kan du alltid stole på at Volvo hjelper deg.

Mange brukte Volvoer

Totalt har Bil i Nord-konsernet for tiden inne rundt 150 brukte Volvoer, derav en tredjedel altså går inn under Volvo Selekt.

– Vi har utrolig mange flotte bruktbiler spredt på avdelingene våre, og vi har så godt som alle modeller inne, forteller Hagen.

– Det er ikke alle bilene som kan få Volvo Selekt-stempelet, selv om de er i god stand, og er veldig fine. Dersom det er tekniske, eller kosmetiske mangler på bilene, kan det utbedres, men servicehistorikken kan vi dessverre ikke gjøre noe med. Det kan gjøre at bilen ikke treffer de strenge kravene til å bli del av Volvo Selekt, sier han.

– Volvo Selekt skal være et ekstra kvalitetsstempel.

foto
15 ÅR: Bilselger Tom Erik B. Hagen har jobbet 15 år i Bi i Harstad. – Jeg stortrives. Det er et flott arbeidsmiljø, og veldig lærerikt å jobbe her.

XC90-kampanje

For tiden kjører også Bil i Nord en kampanje der de selger ut sine demobiler av modellen XC90 T8. Dette er helt nye biler med lav kilometer, og det er en strålende sjanse til å skaffe seg en fantastisk bil, uten leveringstid.

– Dette gir deg en unik mulighet til å få ny, ferieklar bil helt uten ventetid! Alle bilene er godt utstyrt, og du velger selv om du vil lease eller kjøpe bilen, sier Hagen.

Volvo XC90 T8 er en stor SUV med syv seter, som er bygget med både familien og kloden i tankene. Det velprøvde hybridsystemet yter fra 390 hestekrefter, og gir deg opptil 69 km elektrisk rekkevidde.

Les mer om kampanjen her!

15 år i Bil i Harstad

Tom Erik B. Hagen begynte hos Bil i Nord Harstad for 15 år siden. Han har jobbet på delelageret, i kundemottaket og som garantiansvarlig - før han begynte å selge bil.

Under et nylig Volvo-arrangement sto humor-brødrene Steinar og Tore Sagen for underholdningen. Hagen sjef, Petter Jørgensen, ba de om å ringe han opp fra scene for å gratulerer med 15 år i bedriften.

Da valgte brødrene å gjøre gratulasjonen på sin egen måte, og vridde det hele om til å bli en tulletelefon til Hagen, hvor de prøvde å lure han til å tro at han hadde kjøpt en Tesla. For Hagen som er Volvo-selger er det uaktuelt å kjøre rundt i Tesla.

Se hvordan Tom Erik reagerte da han fikk tulletelefonen:

foto