– Som en elbil i hverdagen og aldri rekkeviddeangst!

Volvos hybrid-biler kombinerer det beste fra to verdener: Kjøre rimelig og elektrisk i hverdagen og slippe å lade på langturene. Nå kan du spare hundretusener på å kjøpe en slik bil – og du får bilen med én gang!

JULEGAVE: Bil i Nord har en rekke modeller på lager, og hvis du ønsker det, kan du kjøre i din nye bil til jul. April Gil Borch er klar til å pakke inn.
Annonsørinnhold produsert av iNord

Med Volvos hybrid-biler kan du få fordelene fra elbil kombinert med fordelen med en bensinbil.

– Med hybrid-bilene til Volvo får du det beste fra to verdener. Dette er modeller med utvidet batterikapasitet, som betyr at du kan kjøre opptil ni mil på strøm. I praksis kjører du elbil til hverdags, samtidig som du kan trekke mange kilo og slippe rekkeviddeangst når du skal på lengre turer eller ha med campingvogna, sier bilselger April Gil Borch hos Bil i Nord Harstad.

I tillegg til at Volvos hybridmodeller har fått doblet den elektriske rekkevidde, har Borch en skikkelig hard julegave til alle bilglade i Harstad-regionen.

– Vi selger våre Volvo hybrid-modeller med en helt vill rabatt akkurat nå. På enkelte modeller er besparelsen på over 200.000 kroner ved kjøp i desember i stedet for januar, sier Borch. Hun peker på at avgiftene øker etter nyttår og gjør bilkjøp dyrere.

Sjekk tilgjengelige biler og hvor mye du sparer.

Lavt strømforbruk

Bil i Nords kunder rapporterer om et lavt forbruk på Volvos hybrid-modeller, selv om dette er store biler.

– De fleste kjører med et forbruk på mellom 0.16 og 0.20 per mil. Samtidig kjører de 90 prosent av tida som elbil.

Her kan du lese om Bjørn-Inge som kjører hybrid og der 90 prosent av kjøringen er på strøm.

Dette er modellene som Bil i Nord Finnsnes gir ekstra rabatt på før nyttår:

  • Volvo XC90 Recharge

  • Volvo XC60 Recharge

  • V90 Recharge

  • V60 Recharge

– Det lønner seg å kjøpe nå i desember, og du sparer fra 130.000-200.000 kroner, avhengig av modellen, sier bilselgeren.

VINTERBIL: Ingen grunn til å frykte nordnorsk vinterføre når du kjører Volvo.

Bil perfekt til nordnorsk vinter

Alle Volvo-modellene er testet og passer perfekt til nordnorske vinterveier, enten du skal opp og ned bakker, over brøyteskavler eller kjører i områder med mye elg.

– Med hybrid-bil slipper du også å være på langtur og måtte stå ute i kulda for å lade. Dette er perfekte biler for deg som kjører mye, både på ukedager og på tur i helgene. Da kjører du på strøm i uka, og i helgene kan du bare sette deg inn i bilen og kjøre dit du skal. Du slipper rett og slett rekkeviddeangst.

SMART BIL: Med Google-systemet kan du snakke med Volvoen din, forteller bilselger April Gil Borch.

Populære modeller

Volvo XC90, XC60, V60 og V90 er alle populære modeller med høye salgstall.

– Det er en velprøvd modellrekke som vi nå gir kraftig rabatt på. Disse bilene har aldri vært bedre. De har lengre rekkevidde enn tidligere, alle har Googles infotainment og gode sikkerhetssystemer.

Med Google-systemet kan du snakke til bilen og be om veibeskrivelse, styre underholdningen i bilen, justere temperaturen eller få tilgang til andre apper gjennom Google Play.

Se hva som skjedde da Arne Hjeltnes snakket til Volvoen og ba om hjelp til å kaste ut passasjeren.

7-seter med plass i bagasjerommet

Volvo XC90 er den sikreste sju-seteren du kan få tak i. Her er det god plass til flere barneseter, i tillegg til god plass i bagasjerommet.

Hvis det sitter et barn på det aller bakerste setet, er det fortsatt fullt mulig å få plass til en barnevogn i bagasjerommet.

– Alle bilene kan leveres med hengerfeste og har luftfjæring. Det er biler med svært god komfort, og med det aller beste lydanlegget.

JULEGLAD: Tom Erik B. Hagen, April Gil Borch, Thomas Teige og Petter Jørgensen står klar på Klubbholmen 1 for å hjelpe deg å finne din neste bil.

Klar for prøvekjøring

Hos Bil i Nord Harstad står en rekke slike modeller klar, enten du ønsker å prøvekjøre eller å kjøpe med en gang.

– Vi har alle modellene inne. De kommer i en rekke farger, og hvis du slår til nå før nyttår, kan du spare mye penger. Du får ikke Volvo billigere enn dette!

Sjekk tilgjengelige biler og hvor mye du sparer!