Se etter skiløperne i byen!

Da Harstad Tidende ble valgt som kommunikasjonspartner for NM på ski, ville de finne på noe gøy som engasjerte barna i folkefesten. Resultatet ble 60 skiløpere i kryssfinér.

Annonsørinnhold produsert av iNord
foto
Se etter 60 dekorerte trefigurer over hele byen! Fra venstre: Stig Sæther banksjef personmarked i Sparebank1 Nord-Norge, Ramona Hegrenes markedsdirektør i HT media, og Yngvild Østvold Mejland prosjektleder i #NMSidespor.

Kreative unger har bragt liv til 60 skiløpere i tre, som du kan finne over hele byen under NM på ski.

Barna skaper liv

Målet var å inspirere til skiglede ved å engasjere barna under NM på ski. Derfor inviterte HT Media byens barn og unge til å være med på å utsmykke byen før, under og litt etter arrangementet.

Hver påmeldte barnehage og klasse fikk utdelt en trefigur i kryssfinér, som de skulle pynte og dekorere på hver sin unike måte.

Ramona Hegrenes, markedsdirektør i Harstad Tidende, er imponert over hva ungene har fått til:

– De har vært utrolig flinke og kreative, trefigurene har fått liv! Nå skal de utsmykke hele byen og ski-arenaen, og etterpå får de figurene tilbake som et minne om den gangen det var NM på ski i Harstad, sier Ramona.

foto
En av de flotte trefigurene som barna har dekorert til NM på ski.

Finn poster og delta i konkurransen

Trefigurene kan du for eksempel finne på kjøpesenter, Hilsegata, Grottebadet, og ved Trondenes Historiske senter for å avsløre noen lokasjoner.

De er også knyttet til konkurransen i Trimpoeng-appen, hvor du kan lete etter poster på arenaen og over hele byen. Studentprosjektet #NMSidespor applaudere initiativet.

– Dette er helt i #NMSidespor sin ånd, som handler om å skape fest både i og utenfor skisporet. Vi håper at så mange som mulig deltar i konkurransen NM Sidespor 2022 i Trimpoeng-appen, og leter etter poster og trefigurer over hele byen, sier Yngvild Østvold Mjeland som er prosjektleder for #NMSidespor.

foto
Byen dekoreres før den store folkefesten, det er bare å glede seg!

Skifest for hele familien

Med seg på laget har de Sparebank1 Nord-Norge, som er hovedpartner for NM på ski lokalt. De ble straks begeistret for ideen om å engasjere barna til å bli aktive deltakere i NM på ski.

– Skisport er en del av den norske folkesjela, og for oss var det helt naturlig å engasjere barn og unge til å skape liv og blest under NM på ski. Sparebank 1 Nord-Norge inviterer også til skifest for hele familien når de yngste skal prøve seg i sporet, i den uhøytidelige NM-sprinten i sentrum for barn, forteller Stig Sæther som er banksjef personmarked.

Nå håper de at så mange som mulig vil gå på oppdagelsesferd for å finne de flotte trefigurene som barna har dekorert, og samtidig være med på folkefesten NM på ski 2022!