Få uterommet ditt akkurat slik du ønsker det

På tide å oppgradere uteplassen? Hos Bohus Harstad finner du alt du trenger for å lage ditt unike samlingssted du kan bruke hele sommeren – både til stille stunder og store sammenkomster.

Annonsørinnhold produsert av iNord
foto
STORT UTVALG: Bohus Harstad har et stort utvalg av hagemøbler og utstyr til uterommet - uansett hvilken stil du liker, forteller daglig leder Monica Lauritzsen. Foto: Andreas Slettli, HT Media

Om du har en liten balkong eller stor terrasse, om du vil ha en moderne eller klassisk stil, om du skal lage et tropisk paradis eller ha stram minimalisme – Bohus Harstad har alt.

– Vi har et spennende utvalg av lekre hagemøbler, i tillegg til tekstiler, gulvtepper, utepotter og alt annet hagetilbehør som gjør at du kan skape din personlige uteplass i solen, sier daglig leder Monica Lauritzsen hos Bohus Harstad.

Er du på jakt etter en ny spisegruppe, stoler, solsenger, sofagrupper eller en loungesofa? Utvalget er enormt.

– Du kan også velge mellom ulike materialer, enten det er rotting eller aluminium. Materialene gir forskjellig uttrykk. I hagemøbel-kolleksjonen fra designeren Halvor Bakke følger det også med trekk i to farger, enten lys naturfarget eller mørk grå. Da endrer du helt uttrykket på møblene, sier Lauritzsen.

foto
POPULÆR: Hengestolene Leon og Magnolia er svært populær på uteplassen, og om vinteren er det mange som tar den inn i entreen eller kjellerstua. Foto: Andreas Slettli, HT Media

Populære hagemøbler

De siste årene har et heve- og senkebord vært svært populært.

– Det er et bord som både fungerer som salongbord, men som kan heises opp til spisebord når det er ønskelig. Det fungerer svært godt og kan kombineres med stoler eller sofa, sier møbeleksperten.

Hengestolen er en annen slager som mange ønsker seg.

– Hengestolen er en super komfortabel stol, som vi hvert år blir utsolgt for. Den er utrolig populær. Den finnes i to varianter, en som er mer åpen, og en som ligner en kule. I den kan man sitte to stykker inni, forteller Lauritzsen.

Lunt og varmt på uteplassen

Den nordnorske sommeren kan være kjølig, men det er mulig å skape en lun og varm uteplass som du kan bruke uansett temperatur.

– Vi har myke utetepper, og med en varmende bålpanne eller en utepeis kan du sitte ute uansett temperatur. Utepeisen skaper også en veldig god stemning. I år får vi også inn varme dunpledd, og det kommer til å bli kjempedigg!

Hun opplever også at stadig flere får innglasset veranda, som gjør at du kan bruke uterommet enda mer.

– Mange ønsker små og nette møbler, som også kan brukes flere steder.

foto
TØRKER FORT: Hvis du skal slappe av passer en Coral Daybed fra Divano Lounge helt perfekt. Med Quick Dry Foam kan vannet passere gjennom og tørke etter mindre enn én time. – Her får du «sveve på en sky»-følelsen, denne dagsengen har en utrolig god komfort, sier Monica Lauritzsen. Foto: Andreas Slettli, HT Media

Kan stå ute

Alle utemøblene hos Bohus Harstad er svært slitesterke, og de fleste av dem kan du trygt la stå ute uansett vær.

– De ruster eller sprekker ikke, og du får puter som tørker fort etter regnskuren og ikke blir bleket av solen. Da slipper du å rydde inn hver kveld, og du kan slappe av og bare nyte sommerkosen til fulle.

Lauritzen forteller at de fleste av møblene også kan stå lagret ute om vinteren, så lenge de dekkes til for å unngå smuss og forurensing.

foto
FARGER: Tekstiler slik som puter, duker og tepper skaper din personlige stil på uterommet. Foto: Andreas Slettli, HT Media

Puter og tepper til uteplassen

I tillegg til et spennende utvalg av lekre hagemøbler, har Bohus Harstad tekstiler, gulvtepper, utepotter og annet hagetilbehør som gjør at du kan skape din personlige uteplass i solen.

– Du kan raskt endre uttrykket på uterommet ditt med farger og tekstiler. Det er helt utrolig hva som skjer hvis du legger til noen puter og litt pynt på bordet.

Interiøreksperten forteller at det også er stadig mer vanlig å ha tepper ute.

– Disse uteteppene er helt geniale og tåler alt. Du kan også spyle dem hvis de blir skitne, og de gir en ekstra dimensjon og «binder» uterommet. De hindrer også trekk og gjør uteplassen lunere.

foto
Interiørekspert Monica Lauritzsen og de andre hos Bohus Harstad elsker å hjelpe kundene med innredning - enten det er ute eller inne. Foto: Andreas Slettli, HT Media

Hjelper med innredning

Medarbeiderne hos Bohus Harstad hjelper gjerne kundene med å innrede uterommet slik at det blir perfekt.

– Jeg ønsker at uterommet skal passe til huset og til menneskene som skal bruke det.  Det blir fort upersonlig hvis alt er nytt, og det kan være koselig å blande gamle med nye ting.

foto
STOR UTSTILLING: En stor del av butikken hos Bohus Harstad består nå av den nye hagemøbel-utstillingen. Foto: Andreas Slettli, HT Media

Lekre detaljer og høy kvalitet

Dersom du er på jakt etter en virkelig spesiell og lekker uteplass kan du la deg inspirere av Halvor Bakkes Garden-serie, som er laget kun for Bohus.

– Dette er klassiske hagemøbler med lekre detaljer i utsøkt kvalitet og stilrent design som gir deg utallige muligheter.

Monica Lauritzsen og de andre medarbeiderne hos Bohus Harstad har laget en stor utstilling i butikken, hvor du kan komme for å bli inspirert og prøvesitte møblene.

– Vi har fått inn utrolig mye flott til hagen, som kan gjøre uteplassen din lun, varm og koselig. Vi er klar for å få besøk her i butikken!

Bohus Harstad er bidragsyter i konkurransen «FIKS uterommet».