Mye mer enn et strømselskap

Når Polar Kraft sier at de har hjerte for ditt lokalsamfunn er det ikke bare fine ord, men noe som faktisk ligger i ryggmargen til alle de som jobber der.

foto
– Vi lever her, vi jobber her, da er det også naturlig å bidra her, sier Astrid Maria Birkeland og Elin Westvik.
Annonsørinnhold produsert av Eksternt byrå

Polar Kraft er strømselskapet med solid nordnorsk fotfeste med kontor i Bodø, Fauske, Svolvær, Sortland, Myre, Ballangen, Narvik, og selvfølgelig Harstad.

Tilstedeværelse lokalt er selve fundamentet i bedriften, så det er ingen tilfeldighet at kontorene er midt i sentrum.

Vil gi noe tilbake

I 2020 etablerte Polar Kraft seg i nye lokaler midt i Harstad sentrum på bakkeplan, tett på folk. Her er alle velkomne innom for en kaffe, låne wifi, eller bare ta en pause fra gata.

Lokalene har også huset ulike arrangementer, som for eksempel Festspillene i Nord-Norge, Kulturnatt, Mat av Vahl og idrettslag.

For markedssjef i Polar Kraft Elin Westvik er det naturlig å bidra til lokal handel:

– Vi lever her, vi jobber her, da er det også naturlig å bidra her. Gjennom året gjør vi flere aktiviteter sammen med lokalt næringsliv, som kampanjen Handle i Harstad. Polar Kraft er et selskap som handler lokalt og vi vil oppfordre alle andre til å gjøre det samme, for på den måten kan byen vår vokse, sier Elin Westvik.

Lokal tilhørighet er innarbeidet i bedriftskulturen og de ansatte oppmuntres til å bidra lokalt innenfor sine interessefelt. Polar Kraft består av aktive mennesker som du gjerne kan treffe i skiløypa, som fotballtrener, på konsert eller i 17. mai-toget. Sammen er vi sterkere.

foto
Hos Polar Kraft finner du aktive mennesker som er opptatte av å bidra lokalt.

Nyheter

Hos Polar Kraft jobbes det stadig med nye forretningsideer som skal gjøre det bedre for miljøet og kundene.

Den nye appen som lanseres til høsten er et resultat av dette.

– Vi ønsker å være mer enn en strømregning. Den nye appen skal hjelpe deg å ha kontroll over eget strømforbruk og bidra til en bærekraftig hverdag, sier bedriftsrådgiver Astrid Maria Birkeland.

Polar Kraft tilbyr også markedets beste elbilladere og varmepumper med montering av lokale leverandører. Du velger selv om du vil betale alt på en gang eller nedbetale avdrag over strømregningen, helt rentefritt!

foto
Du kan kjøpe markedets beste elbillader eller varmepumpe hos Polar Kraft med mulighet for nedbetaling gjennom strømregningen, helt rentefritt. Foto: Tommy Ellingsen / Easee

God service lokalt

Det å være fysisk til stede i byen gjør det lett for kundene å komme innom med smått og stort. I april i år vant Polar Kraft kundeservice-konkurransen over alle strømselskap i Norge.

Tendensen er at selskapene med lokalkontorer er generelt best likt. Hos Polar Kraft kommer alltid kunden først, og når det er høy trafikk er alle påkoblet telefonkøen for å kunne gi kundene rask hjelp.

– Personlig service er viktig, derfor tar vi oss god tid til hver enkelt og forsøker alltid å løse saken i første ledd. Vi er stolte over resultatet av undersøkelsen, det er et bevis på at vi gjør noe rett, sier Britt-Jorun Skoglund.

Du kan snakke med Polar Kraft enten ved å komme innom kontorene i byen, eller digitalt på telefon, e-post, chat, og Messenger. Tilgjengelig der du er, med kort svartid uansett kanal.

foto
Polar Kraft er tilgjengelig der du er, med kort svartid uansett kanal.