Vil du være på lag med Mini?

Mini Jakobsen søker en ny kollega til å etablere og drifte Koment iNord. – Vi ser etter en person som er glad i å treffe folk og som elsker å skape attraktive møteplasser for andre!

LEDIG STILLING: Mini Jakobsen jobber i reise- og kommunikasjonsbyrået KOMENT som driver nettverksarenaen Nordic Arena. Nå søker selskapet etter en ny kollega i Tromsø. Foto: Privat
Annonsørinnhold produsert av iNord

Du kjenner kanskje Mini Jakobsen best som profesjonell fotballspiller, men de siste årene jobber han som profesjonell nettverksbygger i Koment og Nordic Arena. Nå ønsker selskapet å flytte nordover, og har etablert seg med kontor i Tromsø.

Selskapet er nå på jakt etter en daglig leder som får ansvaret for å etablere og drifte selskapet.

– Vi brenner for å skape engasjement og gode minner gjennom opplevelsesbasert kommunikasjon. Vi arrangerer eventreiser for grupper og bedrifter, og har B2B-nettverket Nordic Arena i flere byer over hele Norge, sier Mini Jakobsen, som leder dette nettverket nasjonalt.

Mange aktiviteter

En av arbeidsoppgavene vil være å bygge opp Nordic Arena i Tromsø.

– Dette er en arena hvor vi bygger samhold, vennskap og tilhørighet. Våre medlemsbedrifter opplever at nettverket bidrar til økt omsetning og bedre innkjøp. Dette gjør vi gjennom tilbud om deltakelse på spennende arrangementer, forteller Mini.

Reiser til store idrettsarrangement

KOMENT samarbeider med flere av de største idrettsforbundene i Norge, og arrangerer også reiser til store idrettsarrangement.

– Akkurat nå pågår håndball-EM for kvinner, og senere i år er det håndball-VM for menn. Vi er i full planlegging av neste års Ski-VM i Planica. Til alle disse store idrettsarrangementene organiserer vi reise, hotell og gode plasser på tribunene.

Hva går jobben ut på?

  • Etablere og drifte KOMENT iNord AS

  • Skape attraktive arenaer for å etablere og forsterke relasjoner

  • Produksjon av ulike events og andre kommunikasjonskanaler

Hva er viktig for å lykkes i jobben?

  • Du må være glad i å treffe folk

  • Du har markedsforståelse og vet hva som skaper lønnsomhet

  • Du må like å ha flere baller i lufta samtidig og like at det skjer mye hele tiden

Ønsker relevant erfaring

KOMENT har medarbeidere med erfaring fra en lang rekke bransjer og roller.

– I denne jobben kan relevant formell kompetanse erstattes av relevant erfaring. Synes du dette høres spennende ut, er det bare å ringe meg for en prat, sier Mini Jakobsen som ser fram til å få en ny kollega i Tromsø.

Høres dette ut som en aktuell stilling for deg? Ta gjerne en telefon til Mini Jakobsen på telefon 900 31 110 for å høre mer om denne spennende jobben.

Har du lyst til å søke? Send en søknad til mini@koment.no

Søknadsfristen er 30. november, men ikke vent for lenge, søknadene behandles fortløpende.