Vil du lede Bil i Nords storsatsing på bruktbil?

Bil i Nord søker en ambisiøs, kunnskapsrik og drivende dyktig bruktbilsjef som skal lede konsernets nye storsatsing på bruktbil.

foto
PLANER: Bil i Nord har store planer for bruktbilsatsingen sin, og nå kan du få være med å bygge dette laget! Foto: Trond Tomassen/iNord
Annonsørinnhold produsert av iNord

– Vi selger over 4500 biler i året, over halvparten av dem er brukte. Dette er et utrolig viktig forretningsområde hos oss. Vi har store planer for vår bruktbilsatsing, og du kan få være med å bygge dette laget, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord AS.

Bil i Nord er et av Nord-Norges største bilkonsern, med en omsetning på omtrent to milliarder kroner. Nå spisser selskapet ytterligere bruktbilsatsingen.

– Vi har store ambisjoner for vår bruktbilvirksomhet i årene som kommer. Under pandemien har vi sett at bruktbilen har blitt mer populær, og vi tror dette er en trend som vil fortsette, forteller Svendsen.

Bil i Nord-konsernet holder til i lyse og moderne lokaler i Svolvær. Herfra styres ti avdelinger i hele landsdelen, fra Tromsø i nord til Mosjøen i sør. «Det blå laget», som de kaller seg, består av 250 medarbeidere som gjør «alt» med bil – enten det er bilpleie, dekk, service, verksted, brukte, eller nye biler.

Bil i Nord er forhandler av noen av landets mest populære bilmerker: Volvo, Ford, Renault, Dacia, MG, Mazda og Subaru.

foto
LAGFØLELSE: For Bil i Nord er det viktig å levere sammen som lag, og konsernets verdier er: «lønnsom, uhøytidelig, profesjonell og engasjert». Her er Bil i Nords Svolvær-avdeling. Foto: Trond Tomassen/iNord

Spiller på lag

Lagfølelsen står sterkt hos Bil i Nord, og resultatene kommer ikke fra en leder alene.

– Du kan være så god lagkaptein du bare vil, men ordentlig suksess kommer bare når vi jobber sammen. Vi har 250 medarbeidere i selskapet. Hvis jeg blir 10 prosent bedre, hvor mye bedre blir Bil i Nord av det?

– Det er når alle medarbeiderne leverer 1 prosent bedre vi virkelig får resultater. Eller 2 prosent. Da leverer vi sammen som lag, og virkelig løfter prestasjonen, sier Svendsen.

foto
LEDIG STILLING: Er du interessert i å bli bruktbilsjef i Bil i Nord? Ta kontakt med daglig leder Jan Hugo Svendsen for mer info! Foto: Tom Benjaminsen/iNord

Best på bruktbil

Dette er altså oppdraget for en ny bruktbilsjef i Bil i Nord-konsernet: En som liker å lede mennesker. Som drives av salg og resultater. En dyktig forhandler, og en som kjenner markedet godt.

– God gammeldags bilinteresse er selvfølgelig positivt, og vi ser etter en person som har et brennende ønske om å være blant de aller beste innen brukte biler, sier Svendsen.

Bil i Nords verdier er «lønnsom, uhøytidelig, profesjonell og engasjert».

– Det er viktig for oss at både medarbeidere og kunder kjenner igjen verdiene i hverdagen hos oss. Vi er en uhøytidelig gjeng som verdsetter humor, samtidig som vi er stolte av arbeidet vårt, har høye ambisjoner og et sterkt fokus på god service og helt fornøyde kunder, sier Svendsen.

Stillingen har ønsket arbeidssted i Svolvær. Bruktbilsjefen sitter i Bil i Nords ledergruppe og rapporterer til daglig leder.

Høres dette ut som en spennende stilling? Klikk her for å lese mer om jobben, og ta kontakt med daglig leder Jan Hugo Svendsen på tlf: 936 81 000, eller jan.hugo.svendsen@bilinord.no, dersom du har spørsmål!

foto