Nordkraft
Gå til

Store og små medlemmer i Harstad Hockey sammen med sponsor Nordkraft. 

Mens vi venter på ishall

Kraftselskapet Nordkraft har samarbeidet med Narvik Hockey i en årrekke. Nå har de også inngått en toårig avtale med Harstad Hockey, med mål om å holde på interessen mens alle venter på ishall i Harstad.

I 2020 slo Hålogaland Kraft og Nordkraft seg sammen. Det nye konsernet, som har navnet Nordkraft, har dermed tilhørighet i hele området.

Ishockey er det perfekte eksempel på positiv aktivitet som er med på å bygge bro mellom Narvik og Harstad.

Vigdis Bogholm, som er kommunikasjonsansvarlig i Nordkraft, lover å følge klubben tett.

- Vi har et sterkt ønske om at ishockey som sport skal bli like stort i Harstad som det er i Narvik, det vil være positivt for barn og unge i hele regionen. Det er derfor vi har inngått dette samarbeidet mens vi venter på ishall, sier Vigdis.

Kommunikasjonsansvarlig i Nordkraft Vigdis Bogholm og leder i Harstad Hockey Tom-Gunnar Hansen har et sterkt ønske om at ishockey som sport skal bli stort i hele regionen. 

 

Satser på ei lys fremtid

Lørdag 27. november fyller de en buss med ivrige ishockey-spillere fra Harstad.

Turen går til Narvik for å se toppoppgjøret i allnorsk førstedivisjon mellom Lørenskog og Narvik i Nordkraft arena.

- Her vil de besøkende først få to timer på isen, og etterpå får barna en mulighet til å vise seg fram for publikum rett før spillere og dommere entrer isen til kampstart. Mens de venter på ishall i Harstad, ønsker vi å holde dem motiverte og interesserte. Vi satser på ei lys fremtid for ishockey i Harstad, sier en entusiastisk Sverre Mogstad, leder HR og samfunnskontakt i Nordkraft.

Lagspillet er best

To som synes det er veldig gøy med ishockey er Ståle Bjørnsen og Odin Skaugerud.

- Vi har spilt ishockey i 3,5 år nå, men det er jo mest trening på vinteren da. Vi gleder oss til å dra på kamp i Narvik, for det er mye fart og spenning, sier guttene.

På spørsmål om hva som er det beste med ishockey kommer det raskt fra Odin:

- Det aller beste med ishockey er lagspillet!

Ishockeyspillerne Ståle Bjørnsen og Odin Skaugerud i Mariners. 

 

Magisk på kamp

Leder i Harstad Hockey, Tom-Gunnar Hansen, ble selv bitt av basillen på en ishockeykamp i Narvik.

- Noen av ungene har aldri sett en ordentlig hockeykamp før. Det er magisk med musikk, tempo, show, underholdning, og en massiv supporterklubb som drar opp stemningen. Det er opplevelser som dette som motiverer til å fortsette å trene, forteller Tom-Gunnar.

- Det jobbes godt i Harstad for drømmen om egen ishall. Dersom planene blir realisert er det all grunn til å tro at klubben med 75 medlemmer vil fortsette å vokse, og vi får et skikkelig ishockeymiljø i byen.

Barna i Harstad Hockey ser frem til å ta skøytene i bruk på Marinersløkka, forhåpentligvis er det ikke lenge til. 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.