Industri & Maling AS
Gå til

NYE ANSATTE: - Vi søker både deg som er faglært og deg som er helt ny og kunne tenke deg å ta fagbrev, sier daglig leder i Industri & Maling AS Rune Hjelmsø. 

– Som håndverker går du en sikker fremtid i møte!

Kunne du tenke deg en karriere innen byggfag? Med mange spennende oppdrag på blokka søker Industri & Maling AS både deg som er faglært og deg som har lyst til å bli det.

Som lærling hos Industri & Maling AS vil du få all nødvendig opplæring for å kunne ta fagbrev, kombinert med en spennende og variert arbeidshverdag.

Send din søknad her!

Kom og jobb med oss!

Industri & Maling AS påtar seg alt av overflatebehandling: maling og byggtapetsering, flislegging, støping og avretting, parkettsliping, offshore, og renovering av bad. De er i dag 15 ansatte i alderen 19-52 år med arbeidssted i Harstad og omegn.

Daglig leder Rune Hjelmsø kan fortelle om økt oppdragsmengde, derfor ønsker de seg flere flinke håndverkere med på laget:

– Vi søker både deg som er faglært og deg som er helt ny og kunne tenke deg å ta fagbrev. Gjennom Håndverksgruppen tilbyr vi også opplegg for voksne lærlinger. Kort fortalt går voksen-satsningen ut på at man får all nødvendig kurs og praksis, samtidig som man har ei lønn man kan leve av under læretida.

TRIVES PÅ JOBB: Lærlingene Steffen Bogstrand og Ekhaw Saw trives godt med en variert og fleksibel arbeidshverdag. 

Lærer mye av hverandre

Lærlingene Ekhaw Saw og Steffen Bogstrand jobber for tiden på nye Evenes flystasjon, og kan fortelle om en variert og lærerik arbeidshverdag med gode betingelser.

– Industri & Maling er en kjempefin arbeidsplass! Vår arbeidshverdag er fleksibel, og det meste ordner seg her. Jeg har fagbrev som motormann fra tidligere og skal nå ta fagbrev i malerfaget. Her får jeg hjelp til alt jeg lurer på stortrives på jobben, sier Steffen.

Industri og Maling er en del av Håndverksgruppen 

Ekhaw kommer opprinnelig fra Peru og har lang erfaring fra bygge-bransjen. Nå skal han formalisere sin kompetanse med et fagbrev.

– Jeg trives fantastisk godt! Dette er en arbeidsplass som tar vare på de ansatte og jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Vi har mange ulike oppdrag og ingen dager er like, forteller han.

Vil du også bli håndverker?

Å jobbe som håndverker passer for flere enn man tror. Som voksen lærling behøver du ingen kunnskap fra før, men du må være arbeidsvillig og ha lyst til å lære et nytt yrke.

– Man kommer langt med en positiv innstilling og lysten til å lære! Vi søker deg som har lyst til å bli overflatebehandler, og som har et brennende engasjement for godt håndverk. Hos oss vil du gjennomgå et utdanningsløp bestående av teori, praksis, og fagprøve, sier Rune Hjelmsø.

INNEJOBB: De fleste jobber foregår i oppvarmet bygg. Her legger Stian Bogstrand siste hand på verket i Gangsås Næringspark som snart skal åpne. 

En typisk dag på jobben

Arbeidsoppgavene er mange og varierte, og Industri & Maling ivaretar deg som ansatt ved å skaffe til veie utstyr som skal gjøre jobben lettere.

– Det kan til tider være fysisk tungt arbeid som må utføres, men vi tar HMS-ansvaret på alvor og går stadig til innkjøp av nytt utstyr som kan gjøre jobben mer smidig. Jobbene foregår stort sett i oppvarmet bygg, og du får prøve deg i flere fagfelt. Vi er en gjeng rause kollegaer som gjerne deler av både kunnskap og humor, forteller Stian Bogstrand.

Spennende prosjekter på blokka

I skrivende stund legges de siste fliser og malingsstrøk i Gangsås Næringspark og Ekhaw og Steffen er godt i gang på nye Evenes flystasjon. Fremover er Borkenes skole, Narvik sykehus, og Forsvarsbygg i Ramsund noen av prosjektene de nye ansatte vil få jobbe på. I tillegg har de gjennom Håndverksgruppen rammeavtale på forsikringsjobber

– Som håndverker går du en sikker fremtid i møte, sier Rune Hjelmsø.

ARBEIDSKRAFT: - Vi søker både deg som er faglært og deg som er helt ny og kunne tenke deg å ta fagbrev, sier daglig leder i Industri & Maling AS Rune Hjelmsø. 

Fakta om Industri & Maling AS

• Totalt 15 ansatte

• Søker 2-5 personer både faglærte og ufaglærte

• Arbeidssted i Harstad og omegn

• Industri og Maling har kontor i Mercurveien

• Håndverksgruppen gir fordeler som videreutdanning og utveksling

• Noen av oppdragene fremover er Evenes Flystasjon, Forsvarsbygg i Ramsund, Borkenes skole, og Narvik sykehus.


Send din søknad her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.