XL-BYGG Harstad
Gå til

XL-BYGG satser stort – bli med på laget!

Når XL-BYGG åpner sitt nye byggevarehus på Gangsås i januar, er det med høye ambisjoner og mange nye arbeidsplasser.

Nye XL-BYGG på Gangsås har planlagt åpning i midten av januar 2022, og konturene av det som antagelig blir Norges fineste byggevarehus er allerede godt synlig.

Daglig leder Ronny Fyhn Hansen og de andre medarbeiderne gleder seg stort til åpningen.

- Det er mye positiv energi i gjengen nå og vi gleder oss til å vise fram det nye varehuset. Bygget vil få en lekker glassfasade som leder inn til den topp moderne butikken. Videre bakover i bygningen er det satt av store arealer til både kaldlager og oppvarmet listelager. I tillegg lanserer vi drive-through som er langt fremme i skoene når det gjelder digitale løsninger. Hele anlegget blir på 6000m2 så her gønner vi på, forteller Ronny.

Mange ledige stillinger

XL-BYGG Harstad satser stort og nå søker de folk til å være med på å bygge det nye laget. Stillingene butikksjef, logistikkleder, fagselgere og lagermedarbeidere skal fylles av de rette kandidatene.

Her kan du lese mer om alle stillingene.

TAR FORM: Byggingen av nye XL-BYGG begynner å ta form, og det nye teamet kan nyte godt av fasiliteter som spiserom med egen takterrasse. 

 

- Hos oss forventer vi at alle bidrar både til et godt arbeidsmiljø og det faglige, og det er gode utviklingsmuligheter internt. Vi håper å finne personer som har service i sitt DNA og er nysgjerrige på å øke sin kunnskap om byggevare. Vi vil ikke at kundene skal handle hos oss fordi vi er størst, men fordi vi er best, derfor har vi høye forventninger til våre medarbeidere. Dessuten har vi det veldig artig på jobb, det blir mye fliring, lover Ronny.

Folk er alt

XL-BYGG er en del av Kronsteingruppen, med totalt fire lokasjoner befestet i regionen. Mantraet folk er alt går igjen i alt de gjør, og gjennom konsernet får de ansatte blant annet markedets beste pensjons og forsikringsordninger.

- For oss i Kronsteingruppen er det veldig viktig at folk føler seg godt ivaretatt gjennom hele ansettelsesprosessen. Opplæring vil bli gitt helt til man er trygg i rollen sin, og ved å øke kompetansen kan man gå intern karrierevei, utdyper HR-medarbeider Torhild Lorentsen.

Det nye bygget vil ha flotte fasiliteter som spiserom med utsikt og takterrasse, trivelige kontorer, og arbeidsplasser med alt av nødvendige utstyr tilgjengelig. HMS og ergonomi skal ivaretas slik at alt legges til rette for å trives i et hyggelig arbeidsmiljø.

Bygger anlegg for fremtida

På det nye drive-through lageret kan du kjøre inn, plukke varer og betale på stedet. Raskt og effektivt! Det vil bli to gater - én for pålessing og én for forbikjøring. Lagermedarbeidere står klare til å hjelpe deg hvis det trengs.

MODERNE: Ronny Fyhn Hansen og Torhild Lorentsen foran det som skal bli en topp moderne drive-through løsning. 

 

- Hos oss er lagermedarbeidere også selgere som ønsker å yte service på høyt nivå. Vi ønsker at XL-BYGG skal være et effektivt anlegg å besøke, slik at kundene blir like fornøyde som oss som jobber her. Her planlegger vi også gode selvbetjeningsløsninger, så det er en fordel om den rette kandidaten har lav terskel for å lære seg nye systemer, sier Ronny.

Hektisk i toppene

Varehuset åpner i lavsesong slik at det nye teamet får kommet seg ordentlig på plass før høysesongen på våren starter. Det er ingen hemmelighet at det til tider kan bli hektisk, men ved å trø til når det trengs får du fleksibilitet i roligere perioder. Til deg som vurderer å søke har Ronny følgende oppfordring:

- Les stillingsannonsene godt, kjenner du deg igjen i noe av dette vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Klikk her for å lese stillingsannonsene!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.