HT Media
Gå til

MAGI PÅ TORGET: Her, på torget i Harstad, skal både Irene Marie Sørensen og Gunnar Aamot Hansen skape magi for barn og unge under FRYDuka. 

Byr på magi for barn og unge i FRYDuka!

FRYDuka inneholder mye moro for barn og unge. Irene Rundtomkring lærer ungdommen å bli rå på YouTube, mens Gunnar Aamot Hansen inntar scenen som karakteren Trollmann Tryll.

Fra 30. juni til 4. juli arrangeres årets FRYDuke i Harstad. I FRYD-teltet på torget vil det være moro for både barn, ungdom og voksne alle dagene.

Irene Marie Sørensen, bedre kjent som Irene Rundtomkring eller Ircha Gaming, skal holde YouTube-skole for store barn og ungdommer.

Meld deg på her!

- Jeg skal fortelle om hvorfor man lager videoer og hvordan man gjør det, forteller Irene, og fortsetter

- I tillegg er en viktig del av kurset at vi skal snakke om hvordan man bør håndtere tilbakemeldinger og kritikk. For når man legger ut noe på internett kan det være mange som mener noe om det, og det kan være greit å være forberedt på.

I tillegg til arrangementene for barn og unge på dagtid, vil det på kveldstid være konserter for voksne i FRYD-teltet.

Alle kan være med

Man trenger ingen forkunnskaper å lage video før man melder seg på Irenes YouTube-skole – det viktigste er at man har lyst til å lære noe. Og man trenger ikke nødvendigvis være på YouTube selv.

- Det er 13 års aldersgrense på YouTube, men man kan lage innhold for å legge ut om man er yngre – så lenge foreldre eller foresatte står som ansvarlige for kontoen, forklarer hun.

YOUTUBE-STJERNE: Irene Marie Sørensen har over 63.000 følgere på YouTube, hvor hun blant annet anmelder spill. Nå lærer hun bort sine beste triks. 

Det er dermed ingen aldersgrense for Irenes YouTube-skole, alle med interesse for video kan delta. Det man lærer på kurset kan også brukes for å lage videoer til TikTok, Instagram og andre kanaler.

- Dette skal være feel good. Jeg kjenner selv det kribler i magen hver gang jeg legger ut noe på YouTube, og kanskje kan ungdommene på kurset få kjenne litt på det samme.

Irene er selv profesjonell youtuber, og gjennom Ircha Gaming har hun over 63.000 følgere som jevnlig ser videoene hun legger ut. I tillegg tar hun redigeringsoppdrag, blant annet for bloggeren og harstadværingen Sophie Elise.


Magiske triks

Mens Irene skal lære bort triks til de eldste barna og ungdommer, skal Gunnar Aamot Hansen vise fram triks for de yngre. I skikkelsen som Trollmann Tryll skal han holde en magisk trylleforestilling i FRYD-teltet fredag 2. og lørdag 3. juli.

- Jeg skal få ungene til å flire, de skal bli engasjert – og litt forbløffa, oppsummerer trollmannen Gunnar.

Kjøp billetter til den magiske forestillinga her!

I over 20 år har han drevet med tryllekunster, for både voksne og barn. Han har holdt en rekke forestillinger, kanskje har du sett han som en del av duoen To magiske menn, i Det Store Julespillet eller i andre sammenhenger.

 

- Jeg synes det er spennende med mirakler, og at ting du kan forestille deg i fantasien kan virkeliggjøres med magi. Så hvis du fantaserer om at du kan fly, så kan man kanskje å det til med trylling? Kanskje får vi det til på showet, smiler Gunnar lurt.Les også: Slik blir FRYDuka 2021!


Irenes YouTube-skole

 • Onsdag 30. juni
 • Klokka 11 og klokka 13
 • Varighet: 1 time
 • Pris 150,-
 • Max 10 plasser per kurs
 • Med deg på her!

Trollmann Tryll

 • Fredag 2. julig og lørdag 3. juli
 • Klokka 11 og 13 begge dagene
 • Varighet: 30 minutter +
 • Pris: 75,-
 • Max 100 plasser per forestilling
 • Bertheustorget spanderer boller og sagt til alle barna under showet
 • Kjøp billetter her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.