Gå til

ALT DU TRENGER – OG LITT TIL: Mats Greger Paulsen (foran) og kollegene Andreas Pettersen (til venstre) og Stian Johansen hos BilXtra har et riktig utvalg i caravanutstyr og -tilbehør. 

Her finner du alt du trenger til campingturen

Byens største utvalg innen caravanutstyr og ingen ventetid. Hos BilXtra på Seljestad finner du alt du trenger til å gjøre bobilturen perfekt!

- «Hele Norge» kjører bobil, og med vår store caravanavdeling ønsker vi å møte alle de som skal ut på tur at de finner alt de trenger hos oss, sier Mats Greger Paulsen.

Han er butikksjef på BilXtra på Seljestad, og sammen med butikkmedarbeiderne Stian Johansen og Andreas Pettersen står han klar til å ta imot alle som trenger noe til sommeren utflukt med bobil eller campingvogn.

BilXtra ligger sentralt plassert i St. Olavs gate på Seljestad, hvor det er god plass rundt hele bygget for å parkere – også for de som kommer kjørende med bobil eller campingvogn på slep.

Populære lettvektere

For mange caravanister er vekt og størrelse viktig. Bagasje, tilbehør og ekstrautstyr skal gjerne ha så lav vekt som mulig og ta minst mulig plass.

- For eksempel velger mange derfor vinglass, kopper og fat i plast, fordi det blir for tungt å kjøre rundt med glass og keramikk i skapene. Nå finnes det også mange veldig fine etterlikninger, som heller ikke er særlig dyre, forteller Andreas.

UKNUSELIG: Disse «vinglassene» i plast er veldig populære, og finnes i ulike størrelser. 

 

Også campingbord- og stoler finnes i lektvektsklassen, og er blant de mest populære varene i caravanavdelinga hos BilXtra.

Varebeholdninga er stor, noe som betyr at du kan få tak i det meste du trenger på dagen – uten å måtte vente i dager og uker på frakt fra andre steder i landet.

Det du ikke visste du trengte

Ulike vaskemidler, lettoppløselig toalettpapir og toalettposer er noe av det Mats Greger og gjengen selger aller mest av. Store ting, som stoler, bord og grill går det også mye av.

BESTSELGER: Eget toalettpapir tilpasset campingdoene er det som selges desidert mest av.  

 

- Fordelen med å ha inne så mange varer, er at kundene kan komme hit og se hva som finnes – og oppdage alt de ikke visste de trengte, smiler Mats Greger.

Flere av de ansatte på BilXtra er selv ivrige campere, og mye av utvalget baserer seg på deres erfaring.

- I tillegg er vi lydhøre for kundene våre, og tar gjerne inn nye produkter som etterspørres. Det er bare å si ifra til oss, så skal vi gjøre det vi kan for å få tak i det, sier Andreas.

I tillegg til hylleutstillinga, har butikken et enormt lager med flere varer.

- Sjekk at alt virker

Denne helga er det mange harstadværinger som starter ferien sin og straks skal legge ut på campingtur med vogn eller bil. Da kan det være lurt å sjekke at alt fungerer før man ruller ut innkjørselen.

- Sjekk at alt fungerer som det skal før du kjører avgårde, så slipper du å få en ubehagelig overraskelse når du skal bruke krana, gassen eller noe annet. Og skulle du trenge noe, så er sjansen stor for at vi har det her hos oss, sier Stian.

Hos BilXtra på Seljestad kan du også få montert stereoanlegg i vogn eller bil. Det er Pioner og Kenwood det går mest av, og man kan også få med Apple CarPlay eller Android Auto, og med det tilgang til fullt navigasjonssystem.

- Starten på den gode norgesferien starter hos oss på BilXtra, smiler gjengen.

O-GRILL: O-grillen er megapopulær, og er utsolgt på nett – men hos BilXtra Seljestad er den ennå mulig å få tak i på dagen. 


BilXtra på Seljestad har åpent hverdager 8-16.30, lørdager 10-14.30

Som de eneste i Harstad er BilXtra har Cinderella-agentur, og driver med salg og service av hyttetoaletter herfra. Folk fra hele omlandet kommer til Harstad for å få service på sine Cinderella-toaletter.

KOMFORT: Ingenting er som å nyte feriedager i en solstol utenfor bobilen eller campingvogna. Andreas Pettersen kan by på ulike varianter. 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.