HT Media

LAGER FEST PÅ TORGET: Gro Dagsvold i North Up og Kine Moxness Sandnes i HT Media lover topp stemning i FRYD-teltet som settes opp der de står, på torget i Harstad. 

Slik blir FRYDuka 2021!

I et eget festivaltelt på torget i Harstad skal det rigges klart for fire dager med aktiviteter og opplevelser for hele familien under FRYDuka 2021.

- Vi gleder oss veldig til årets FRYDuke, som vi håper skal bli en herlig sommeropplevelse for hele familien, sier Kine Moxness Sandnes, prosjektleder for FRYDuka 2021.

Sammen med North Up er det HT Media som står bak arrangementet, som avholdes fra onsdag 30. juni til lørdag 3. juli.

Kjøp billetter her!

For barn, unge og voksne

Et stort festivaltelt skal settes opp på torget, og det her inni dette det meste under FRYDuka skal foregå. Her skal Irene Rundtomkring ha YouTube-skole for ungdommer, Gunnar Aamot Hansens karakter Trollmann Tryll skal holde trylleshow for barn og det blir fire ulike kveldskonserter.

- Vi har laget et opplegg som skal romme litt for alle, og vi håper at folk er lystne på litt liv og røre i sentrum igjen og kjøper billetter til det som skal skje, sier Gro Dagsvold i North Up.

I tillegg til aktivitetene i teltet, vil det være flere ting man kan delta på i og utenfor byen.

Variert program

Onsdag spiller karene i De Øgliners irsk pub- og folkemusikk, og leverer med det garanti om kjempestemning fra første kveld.

SPILLER ONSDAG 30. JUNI: De Øgliners. 

 

Torsdag 1. juli inntar bysbarnet Sigrun Loe Sparboe scenen, sammen med gitaristen Mattias Krohn Nielsen. Med sin enorme musikalske tilstedeværelse, nerve og unike evne til å skildre hverdagslivet på en poetisk og jordnær måte er denne konserten noe som passer perfekt på årets første julidag.

SPILLER TORSDAG 1. JULI: Sigrun Loe Sparboe og Mattias Krohn Nielsen. 

 

Vreeswijkkvartetten – og vel så det, som de kaller seg, står på scenen i FRYD-teltet fredags kveld, 2. juli. Kvartetten tar dere med på en reise i Cornelis’ liv med personlige fortellinger og artige situasjoner hvor man kanskje kjenner seg litt igjen.

SPILLER FREDAG 2. JULI: Vreeswijkkvartetten – og vel så det. 

 

Rosinen i pølsa får vi lørdag 3. juli, når legenden Ketil Stokkan & Funky Ducks inntar teltet på torget.

- Dette blir en nordnorsk slagerparade der Ketil Stokkan med sitt band spiller kjente låter som «Æ e nordlending», «Vent, ikkje legg på» og «Evig ung», smiler Dagsvold.

SPILLER LØRDAG 3. JULI: Ketil Stokkan & Funky Ducks 

 

I tillegg blir det servering av mat fra lokale produsenter, og salg av drikke.

- Her ligger alt til rette for en helaften, lokker Kine Moxness Sandnes.

Billettsalget er i gang

FRYDuka 2021 gjennomføres i tråd med alle gjeldende pandemirestriksjoner. Det betyr blant annet at det selges kun et begrenset antall billetter til hvert arrangement, alle gjester registreres og avstand holdes mellom ulike kohorter.

- Jeg tror at harstadværingene er klare for kultur og opplevelser etter nesten halvannet år med koronarestriksjoner. Det skal nok bli godt for mange å ta seg en tur ut, snakke med folk og ta del i arrangementer igjen, sier Gro Dagsvold.Skaff deg dine billetter på ht.hoopla.no/sales!


Dette kan du delta på:

  • YouTube-skole
  • Trylleshow
  • Konserter
  • Spise lokal mat
  • Kajakkurs
  • Seiling
  • Gårdsbesøk

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.