Harstadbygg Bolig
Gå til

BYGGER HARSTAD: Håkon Kristiansen (fra venstre), Simen Larsen, Emil Knutsen, Fredrik Jenssen og Yahyah Haidari har bygget mange av byens boliger - og mange flere skal det bli. Bedriften har nemlig rekordstor pågang fra harstadværinger som vil få bygd hus. 

Interiørinteressert? Glad i å snakke med mennesker? Dyktig tømrer? Her er det jobbmuligheter!

Gode ordninger, varierte arbeidsdager og godt arbeidsmiljø – det er oppskriften på en god arbeidsplass, mener denne gjengen i Harstadbygg Bolig. Nå trenger de flere kolleger – er det kanskje deg?

- Det beste med jobben er å kunne kjøre gjennom ei gate, kikke opp på et hus og tenke «Dette huset har jeg bygd»! Det er veldig stas, sier Emil Knutsen (22).

Han er bas i Harstadbygg Bolig, og jobber for tiden med å bygge hus for en kunde i Kanebogen.

GODT ARBEIDSMILJØ: Basene Fredrik Jenssen og Emil Knutsen trives godt i Harstadbygg Bolig.  

 

Emil er en av åtte ansatte, men med den enorme pågangen fra folk som vil få bygd hus i Harstad er dette for få. Dermed er Harstadbygg Bolig nå på jakt etter flere fagfolk som kan være med på å bygge byen.

- Nå går vi bredt ut og ser etter ulike typer folk; både de utførende, som tømrere og snekkere, og de som kan jobbe administrativt som boligselgere og følge opp kundene, forteller Bjørn Isaksen, daglig leder i Harstadbygg Bolig.

Se alle de ledige stillingene her!Hjemme hos folk

Harstadbygg Bolig setter opp nybygg, og driver i tillegg med rehabilitering og påbygg. Bedriften har 8-10 aktive prosjekter om gangen, og det kommer stadig forespørsel om nye.

- Det er veldig artig å være med på å bygge hjemmene til folk. Det er jo både et palass og en drøm som folk får realisert, og den største investeringa man gjør. Da skal vi gjøre alt vi kan for å ivareta behovene våre kunder har – både i dag og i framtida, sier Bjørn, og fortsetter:

GÅR BREDT UT: Det er mange muligheter for de som har interesser innen bygg, interiør og prosjektarbeid, sier daglig leder Bjørn Isaksen. 

 

- Vi er opptatt av å ha de riktige folkene. Som utførende tømrer, for eksempel, må man like å omgås folk, i tillegg til å kunne det faglige med bygginga. Vi er jo ofte hjemme hos folk, midt i stua der livene deres leves, og da må vi være omgjengelige folk som er greie å ha i hus samtidig som man får jobben gjort.Farger og interiør

Parallelt med at den faktiske jobben foregår rundt om på tomter, i næringsbygg og private hjem, skal også mye arbeid gjøres i kulissene. Hus skal selges og planlegges, også til det søker Harstadbygg Bolig flere ansatte.

- Tradisjonelt sett har bransjen ønsket folk med byggfaglig bakgrunn, men det mener jeg ikke er nødvendig. Det kan like gjerne være noen med en stor interesse for farger og interiør som liker å jobbe strukturert og har de rette personlige egenskapene, sier Bjørn.

Byggebransjen er svært mannsdominert, og nå håper Bjørn og Harstadbygg Bolig å få gjort noe med det.

- Det hadde vært artig om vi nå klarte å få flere damer inn i bransjen, sier han.


Gode ordninger

Ute på prosjektet i Kanebogen kan kollegene gå gode for arbeidsmiljøet.

- Det er viktig å trives på jobb og ha det hyggelig med kolleger, og det gjør vi her, sier Simen Larsen (30).

Han er hjelpemann/tømrer, og jobber for tiden med flere prosjekter. På prosjektet i Kanebogen er det Håkon «han far» Kristiansen (59) som er formann.

- Han kunne jo vært faren til oss alle sammen, så vi erter han litt vennskapelig for det og kaller han «far», smiler Simen.

- Ja, det må de gjerne gjøre – noen må jo holde de i ørene, ler Håkon.


HAN FAR: Håkon Kristiansen er eldstemann i bedriften, og tar med glede rollen med å holde resten av gjengen i øret, smiler han. 

 

Harstadbygg Bolig

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.