Sparebank 68° Nord
Gå til

RÅDGIVERE MED STOR «R»: Det er blant annet Arild Hansen, Trude Kind Bendiksen, Line Isaksen, Chritsoph Saxer og Line Yvonne Størvold Hansen som møter deg når du skal snakke med banken. De står klare til å gi deg gode råd om din privatøkonomi. 

Slik skaper banken et levende Harstad

Sparebank 68° Nord har én eneste oppgave: Å skape mer verdi lokalt. Det vises i jobben de gjør hver eneste dag.

- Vi ønsker å være her for allmennheten, du trenger ikke ha trikot eller spille på et A-lag for å merke hva lokalbanken gjør. Du skal merke det uansett, sier Line Isaksen.

Hun er banksjef for privatmarked i Sparebank 68° Nord – banken som har vært her i 100 år og skal være her i 100 år til. Minst! Med visjonen «mer verdi lokalt» jobber Line og kollegaene hver dag for at Harstad og området rundt skal være den beste plassen for deg å leve livet ditt.

Som lokalbank for Harstad er det korte beslutningsveier i Sparebank 68° Nord. Det betyr også at verdiene som skapes i banken, bevares lokalt.

Støtter smått og stort

For hvert boliglån banken innvilger, betyr det penger som pløyes tilbake til lokalsamfunnet. På den ene siden betyr det arbeid for entreprenører, omsetning i byggevareforretninger, håndverkere som får oppdrag og interiørbutikker som selger møbler. På den andre siden betyr det også grunnlag for banken til å fortsatt være tilstede i byen, og kunne gå inn som sponsor og bidragsyter til smått og stort.

STORT OG SMÅTT: Det ligger mye bak det å skape et godt og levende lokalsamfunn. Line Isaksen, banksjef for privatmarked i Sparebank 68° Nord, bidrar til både stort og smått. 

 

- Vi har et ønske om å skape et levende og sterkt lokalsamfunn, og det gjør vi på mange måter. Det kan være alt fra å dele ut refleksvester i en barnehage, til å være stolt diamantsponsor av Bakgården. Vi er stolte av å se hva vi bidrar med, alt fra de små tingene til de store for at drømmer, ideer og planer skal kunne realiseres. En god lokalbank skal kunne romme alt, sier Isaksen.

Alle de viktige livene

Sammen med sine kolleger i bankens privatmarked rådgir hun i det daglige unge og gamle harstadværinger som trenger bankens bistand for å få oppfylt alt fra boligdrømmen til gründerønsket.

- Det er veldig viktig for oss å kunne utgjøre en forskjell. Vi vil være Rådgiveren med stor «R», en sparringspartner for kundene. Vi skal gi rådene om hvor lurt det er med BSU, om det er farlig eller lurt med kredittkort eller vite hva forskjellen på felleseie og selveie er. Vi møter mennesker i alle livsfaser og vi skal hjelpe de til å ta gode valg, både i gode og andre dager.

Alle livets faser bærer med seg elementer som berører økonomien. Om man får barn øker kanskje utgiftene og man trenger større bolig? Hvordan går man fram for å kjøpe sin første bolig når man flytter hjemmefra? Og hva skjer ved et samlivsbrudd? Eller et dødsfall?

- Det er kunden selv som skal ta valget, og vi skal ta kunden på alvor uansett hvor han eller hun er i livet. Det er viktig for oss å tenke at foran oss sitter det ikke et kundenummer, men et menneske.Sparebank 68° Nord

  • Sparebank 68° Nords visjon er mer verdi lokalt. Visjonen forplikter banken til, hver eneste dag, å jobbe hardt med ett eneste mål for øyet: Å skape et bedre lokalsamfunn for oss som lever og bor her.
  • Det betyr at banken skal være en attraktiv og lokal finansiell partner for privatpersoner og bedrifter. I tillegg oppfyller Sparebank 68° Nord visjonen gjennom å være støttespiller for kultur, idrett og næringsutvikling, muliggjort gjennom at mange nok velger Sparebank 68° Nord som sin bank.
  • Midlene kanaliseres gjennom gaver, sponsing og utbytte til Sparebankstiftelsen Harstad Sparebank og Sparebankstiftelsen Lofoten Sparebank.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.