Sulland Harstad
Gå til

FORTRINN: Kanskje er noe så enkelt som å velge en ID.3 eller ID.4 som firmabil som gjør at din bedrift vinner det neste anbudet, sier Lukas Klæboe Gjertsen.  

Slik får bedriften din et konkurransefortrinn

Har din bedrift som mål å bli mer miljøvennlig? Gjør bedriftens bilkjøring klimanøytral med å bytte til Volkswagens ID.3 eller ID.4. Lukas Klæboe Gjertsen hos Sulland Harstad står klar med testmodeller til deg som vil prøvekjøre.

- Vi merker at stadig flere bedrifter, og privatpersoner, etterspør biler som er miljøvennlige. Da er Volkswagens ID.3 og ID.4 gode valg, sier Lukas Klæboe Gjertsen, selger for Volkswagen personbil ved Sulland Harstad, og fortsetter:

- I stadig flere anbud i det offentlige stilles det klimakrav til kjøretøyene som brukes. Stiller man med en bilpark som er miljøvennlig, har man i mange tilfeller større sjanse for å vinne anbudet.

Grønn strøm

ID.3 og ID.4 er resultatet av Volkswagens nye måte å bygge bil på. De to bilmodellene er de første i Volkswagens historie som har både en CO2-nøytral produksjon, i tillegg til å være CO2-nøytral ved utlevering.

- Utslipp unngås så langt det er mulig. Produksjonsrelaterte utslipp som ikke kan unngås, reduseres gradvis og kompenseres gjennom sertifiserte klimavernprosjekter inntil vi kan kutte dem helt, forklarer Gjertsen.

KLIMASERTIFIKAT: Når du kjøper en ID.3 eller ID.4 følger det med et sertifikat som forteller at bilen er karbonnøytralt i henhold til TUV NORD-standard TN-CC 0202. Dette kan for eksempel brukes som vedlegg i anbud. 

 

Det første klimavernprosjektet som mottar støtte gjennom Volkswagens samarbeidspartner Permian Global, er Kantigan-Mentaya-prosjektet som skal verne 149.800 hektar indonesisk regnskog. Denne skogen absorberer masse CO2.

Og etter at bilen er overlevert, tilbyr Sulland fleksible løsninger for lading med grønn strøm, slik at ID.-modellene forårsaker så lite CO2-utslipp som mulig også over tid. Det betyr at du kan trå på gassen uten dårlig samvittighet.

Passer for alle behov

Volkswagens ID.-serie kommer i to ulike størrelser. ID.3 er på størrelse med en Golf.

- ID.3 er en lett og god bybil som passer for bedrifter som trenger en administrasjonsbil. Den er perfekt om det kun er én person som skal komme seg fra A til B, men samtidig romslig nok til at fire personer fint får plass, forteller Gjertsen.

Firmabiler på el har skattegrunnlag på kun 60% av listepris, noe som gjør dette til et rimeligere alternativ.

MORGENDAGENS BIL: ID.-modellene har alt en moderne elbil skal ha – og mer til. 

 

ID.4 er en familie-SUV, som passer for bedrifter med behov for å kjøre lengre avstander og gjerne har med seg noe mer verktøy og utstyr.

- For folk som også bruker firmabilen privat er ID.4 et godt valg. På denne kan man også få montert hengerfeste og skiboks.

God framkommelighet

Sulland Harstad har både ID.3 og ID.4 stående klare for prøvekjøring.

- Det er bare å slå på tråden til oss, så får du prøvekjøre den modellen som passer behovet for din bedrift, sier Gjertsen.

Ved å selv prøvekjøre en ID.3 eller ID.4 vil du raskt merke hvordan den er å bruke på den distansen du trenger å kjøre, at den greier å kjøre i bakkene du må opp og at den har plass til det du trenger inni.

- Mange vil også bli positivt overrasket over vinteregenskapene til bilene med bakhjulsdrift. Disse bilene er absolutt gode under nordnorske forhold, både sommer og vinter, slår Gjertsen fast.

VELKOMMEN: Når det blir tid for service på din Volkswagen ID, er det kundemottaker Malin Øien Johnsen du møter. 

 

Vil du prøvekjøre?

Kontakt Lukas Klæboe Gjertsen for å gjøre en avtale på 480 64 692.


Volkswagen – way to zero

  • Volkswagen ønsker å ta sin del av ansvaret for de globale CO2-utslippene. Derfor har de sluttet seg til Paris-avtalen og har som mål å være et CO2-nøytralt selskap innen 2050. 
  • ID.3 og ID.4 er de første bilene i Volkswagens historie som ikke bare har en CO₂-nøytral1 produksjon, men som også er CO₂-nøytral ved utlevering.
  • ID.3 har en rekkevidde på inntil 539 kilometer, bagasjevolum på 385 liter og et strømforbruk på blandet kjøring fra 14,5kWt/100 km. Bilen kan leveres i 7 ulike utstyrsklasser. Hurtiglading inntil 125 kwt.
  • ID.4 har en rekkevidde på inntil 517 km, bagasjevolum 543 liter og et strømforbruk på blandet kjøring fra 16,9kWt/100 km. Bilen leveres med hengerfeste for inntil 1000 kg, og er tilgjengelig som firehjulstrekk. Bilen kan leveres i 7 ulike utstyrsklasser.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.