Facta Service
Gå til

VALGTE KVALITET: William Salminen er storfornøyd med å ha valgt norskprodusert solavskjerming fra Facta service. Ved å handle lokalt er han sikret service kun en kort kjøretur unna. 

- Har ikke angret på at vi skaffet oss dette

Gode solforhold kan også bety sterkt lys inn vinduene og kokvarm stue. William Salminen på Gangsås angrer ikke et sekund på at han og familien skaffet solavskjerming til de store vinduene sine.

- Vi har store glassfelt over hele huset, med vinduer fra tak til gulv, noe som gjorde at det raskt ble veldig varmt inne. For 3-4 år siden bestemte vi oss derfor for å skaffe oss skikkelig solavskjerming, og vi har ikke angret på det, slår William Salminen fast.

Sammen med sin kone og to døtre bor han i en romslig funkisvilla på Gangsås. Her stortrives familien på fire, blant annet på grunn av de gode solforholdene.

- Visst er det herlig med sol, men det gjør også at det kan bli veldig varmt inne, i tillegg til at lyset kan bleike møbler og interiør. Det ønsket vi å unngå, og tok derfor kontakt med Hugo på Facta Service, forteller han.

To funksjoner

Etter en enkel runde med kartlegging av behov og oppmåling, kunne daglig leder Hugo Pettersen og hans kolleger i Facta Service montere solskjerming både ut- og innvendig hos Salminen.

Nå på våren starter høysesongen for solavskjerming. Er du rask og bestiller kort tid etter påske, rekker du å få det levert og montert i god tid før sommeren.

- Solavskjerming har to hovedfunksjoner: Å stenge varme ute, samt å dempe lyset inn i huset, oppsummerer Hugo.

MANGE VARIANTER: Det finnes mye å velge i når det gjelder solskjerming – og Hugo Pettersen hos Facta Service har det meste. Han og kollegene hjelper deg å finne det som passer din bolig. 

 

Om hovedmålet et å hindre oppvarming, er det mest effektive å få montert utvendig solskjerming. Dersom du først og fremst er ute etter å stenge ute sjenerende lys, kan man gjerne velge en innvendig løsning. Her er mulighetene mange, fra populære plisségardiner til lameller og persienner.

- Solskjerming stanser også UV-stråling og hindrer møbler og interiør å bli solbleket.

E-løsninger

I dag har mange moderne boliger store vindusflater, og når vi nå går mot en årstid med lys hele døgnet kan det komme godt med å ha muligheten til å dempe både varme og lys.

- Generelt ser vi at det er stuene folk først og fremst skaffer solskjerming for, men soverom er også et åpenbart valg fordi mange vil ha det mørkere her. Mange velger også solskjerming på baderom, for å hindre innsyn, forteller Hugo.

KLARE TIL Å RYKKE UT: De sorte og oransje amerikanske bilene er lett synlige, og er stadig ute på veien. Hugo Pettersen, kundekonsulent Linda Elisabeth Abelsen og de andre kollegene er klare for en travel vårsesong. 

 

Solskjermingsløsningene kan styres på ulike måter. Fra tidligere er vi kanskje vante med å trekke i ei snor for å heise persiennene opp, men nå finnes det helt andre løsninger.

- Man kan få motorstyrte produkter på 230V, og produkter som går på batteri. Sistnevnte trenger å lades kun én gang i året og passer veldig bra om man ikke har strøm tilgjengelig, forteller Hugo, og fortsetter:

- I dag har mange folk smarthjem og ønsker motoriserte produkter, og der kan vi levere.

Norske produkter

Alle solavskjerminger som leveres av Facta Service produseres på mål, slik at hver bolig får produkter som passer perfekt. Facta Service leverer solavskjerming fra de norske leverandørene Tundra og Norsol, men også fra utenlandske Luxaflex og Fischer. 

- Vi bruker primært norske leverandører som har holdt på med dette i mange år og som vi vet lager godt kvalitet, sier Hugo.

Det betyr at solskjermingsproduktene fra Facta ikke er transportert over store avstander, og det er en egen nærhet til leverandøren. Det setter William Salminen på Gangsås stor pris på.

- Det at Facta kunne levere norske produkter av så høy kvalitet var sentralt for oss da vi la inn bestilling. Det er også en klar fordel å handle dette lokalt, fordi veien er så kort om vi har noen spørsmål eller trenger å få justert noe etter en vinter med mye vær og vind. Hugo og gjengen hans er helt fenomenal på service, avslutter William Salminen.

Interessert i solskjerming i din bolig?

Ta kontakt med Hugo Pettersen og hans kolleger i Facta Service på telefon 77 06 75 66.
De kan komme hjem til deg for å ta mål av dine vinduer, eller forklare deg over telefon hvordan du gjør det selv.


Det er kostnadsfritt å få et pristilbud fra Facta Service,

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.