Sigdal Harstad
Gå til

LOKAL EKSPERTISE: Astrid-Beate Barvik-Hansen og Arnt William Nilssen hos Sigdal har en finger med i spillet i flere av byens prosjekter – både små og store. De hjelper gjerne deg også. 

Sigdal skreddersyr kjøkken til byens byggeprosjekter

Når byens små og store byggeprosjekter ferdigstilles, er Sigdal gjerne med på laget for å gi personlig tilpassede kjøkkenløsninger.

- Alle kunder er forskjellige, og det er noe av det som er det artigste med denne jobben; å bli kjent med folk og sette seg inn i deres behov. På den måten kan man sammen komme frem til den perfekte løsninga for hver enkelt.

Det forteller Astrid-Beate Barvik-Hansen. Hun er interiørkonsulent på Sigdal Harstad, hvor hun sammen med salgsleder Arnt William Nilssen står klar til å bistå både de som skal ha et helt nytt kjøkken i et nytt bygg og de som skal pusse opp det de allerede har.


Moderne kjøkken på Trondenes

Det er et optimistisk og positivt drag over Harstad for tida, blant annet med flere store byggeprosjekter på gang. Trondenes boligpark er en av disse. Sigdal er kjøkkenleverandør for dette prosjektet, slik at boligkjøpere som har kjøpt seg inn i boligparken kan komme til Sigdal i byen og gjøre personlige tilpasninger på kjøkkenet før det monteres i leiligheta. Her kan man se og kjenne på de ulike kvalitetene som finnes. På det viset er man garantert et personlig og funksjonelt kjøkken som passer behovet til den enkelte.

- Å velge kjøkken handler både om fag og følelser. Vår jobb er å vise frem alle mulighetene som finnes, så kan kunden gjøre sine valg ut fra det, forteller Arnt William Nilssen.

FARGESPESIALISTEN: Astrid-Beate Barvik-Hansen har mange års erfaring med farger og interiør. Hun kommer gjerne med gode råd for valg av farger og materialer på ditt neste Sigdal-kjøkken. 

 

I det romslige butikklokalet i Storgata 9 i Harstad er det god plass til å la seg inspirere av både farger, fronter, benkeplater, oppbevaringsløsninger og tekniske nyvinninger.

- Butikken fornyes stadig. I løpet av året skal to av innredningene her byttes ut. De store vinduene ut mot Harstads hovedgate er en fin måte for oss å vise oss frem på, sier Nilssen.


Kjøkkenet skal leve lenge

Å velge kjøkken tar ofte tid, og valget man tar skal man gjerne ha i hus i flere tiår. Enkelte bestemmer seg derimot veldig kjapt. Duoen hos Sigdal har vært borti begge deler.

- Jeg har vært med på at et par kom innom for å se, fikk kjøkkenet tegnet og etter en tenkepause på ti minutter over en kaffe på Bakerinnen, kom de tilbake hit og la inn bestilling, forteller Nilssen.

MER BENKEPLASS: En uttrekkbar modul som gir mulighet for ekstra sitteplasser eller kan fungere som avlastningsbord eller arbeidsbenk for de minste. 

 

Andre bruker mer tid, og gjør fortsatt vurderinger etter to år i tenkeboksen.

- Vi starter ofte prosessen med at kundene først ser på farger, og deretter velger seg fronter og benkeplater de liker blant utstillinga i butikken. Deretter går vi i gang med å tegne kjøkkenet på data. Underveis tar vi flere turer innom tech-laben, hvor vi har alle de ulike løsningene utstilt sånn at man selv kan prøve, forteller han.


Nye løsninger kommer

Kjøkkentrendene har endret seg over tid. Da Arnt William startet i bransjen i 1997 var furukjøkken med mange overskap og hjørnekomfyr en gjenganger i mange hjem. I dag ser vi færre overskap, smarte skuffeløsninger, kokende vann i springen og avtrekksvifte felt ned i koketoppen.

AVTREKKSVIFTE I KOKETOPPEN: Stadig flere velger en koketopp med nedfelt avtrekksvifte. Det er både effektivt, funksjonelt og stilig. 

 

- Den gode følelsen av å gi kunden det han eller hun ønsker, å kjenne at man har løst et behov og kunden er fornøyd – det er det aller beste med denne jobben, sier Arnt William.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.