Harstad Varme Flis og Steinsenter AS
Gå til

VEKST: Stine Beate Meyer og Alexander Sonnex gleder seg til å få på plass enda en kollega. Søknadsfristen nærmer seg, men det er ennå tid til å levere søknad. 

Harstad Varme Flis og Steinsenter AS utvider staben etter økning: Spiller viktig rolle i storprosjekter

Stein- og flissenteret på Stangnes får stadig flere oppdrag, både innen proffmarkedet og hos private. Nå jakter de flinke folk for å kunne ta enda større del i landsdelens prosjekter.

- Vi er delaktige i en rekke store prosjekter i området. Vi er akkurat ferdig på Thon-hotellet i byen, vi har levert til nyhotellet på Sortland, svømmehallen på Liland skole, flerbrukshaller og nye hotellprosjekter i samarbeid med seriøse entreprenører. I tillegg merker vi en økt pågang fra privatmarkedet, så nå er det tid for å bli flere ansatte her, forteller Stine Beate Meyer.

GRÅTONER: Årets nyheter er på plass i butikken nå. Stine Beate Meyer bekrefter at det fortsatt er populært med gråtoner, med innslag av fargerike detaljer og moderne fasonger og størrelser. 

 

Hun er interiøransvarlig og selger hos Harstad Varme Flis og Steinsenter AS på Stangnes. Her jobber hun sammen med murermester og proffselger Alexander Sonnex, og nå åpner det seg altså for enda en stilling i bedriften. Arbeidsoppgavene til denne personen vil i hovedsak være knyttet til butikken og privatkunder.

- Når vi får på plass enda en fremoverlent person med bransjeerfaring gir det oss mulighet til enda mer utvikling, forteller Meyer.


Vekst i byen

At det er flere store byggeprosjekter på gang i Harstad er positivt for Harstad Varme Flis og Steinsenter AS. De jobber jevnlig opp mot arkitekter, leverandører og underleverandører.

- Det er veldig bra for oss alle. Det skaper flere jobber, og synergien betyr flere folk til byen, oppsummerer Sonnex.

- Den positiviteten og veksten vi ser nå er positiv for oss i dag, men også for generasjonene etter oss. Veksten danner grunnlag for framtida, mener Meyer.

I tillegg til å øke egen stab, tar steinsenteret også ekstra ansvar for utviklinga i bransjen. De har lagt til rette for en egen øvingsstasjon, slik at byens lærling innen murerfaget skal få trening i realistiske omgivelser og med moderne verktøy og materialer.

- Selv om lærlingen jobber i en annen bedrift enn vår, synes vi det er viktig å støtte opp og legge til rette for at vi også i framtida skal kunne ha tilgang på denne kompetansen i byen, sier Meyer.


Flere vil gjøre mer selv

Det er ikke bare ute i bybildet vi ser utvikling og bygging for tida. I løpet av året som har gått har mange privatpersoner ønsket å gjøre små og store oppussingsprosjekter i hjemmene sine. Det har steinsenteret fått merke.

FORNØYDE KUNDER: Harstad Varme Flis og Steinsenter AS har fornøyde kunder i hele regionen. Disse badene er eksempler på noen av deres nyeste prosjekter. 

 

- Folk har vært mye hjemme det siste året og bruker mer penger på egne hjem. Vi ser en økning i pågangen fra folk som skal renovere både innvendig og utvendig, forteller Meyer.

- Og vi ser også at det er en interesse hos folk for å gjøre en del av jobben selv. Flere at spurt om kurs i flislegging, og det er absolutt noe vi skal prøve å få til så snart pandemirestriksjonene tillater det, forteller Sonnex.


For proffer og private

I butikken på Stangnes er det lagt opp til at både proffer og privatpersoner skal kunne finne det de trenger. Butikken er velfylt med det siste i verktøy og tilbehør til både proff- og privatkunden.

KJENNER PROFFENE: Som flislegger gjennom 20 år, har Alexander Sonnex god kjennskap til hvilke verktøy og materialer proffene foretrekker. 

 

Leveringstiden på flis og naturstein er også kort da butikken samarbeider med Narvik Steinsenter, som har Nord-Norges største flislager.

Butikken på Stangnes er medlem av både Fagflis- og Varmefag-kjeden som leverer kvalitetsprodukter innen flis og peiser i Norge.

For privatpersoner og andre som trenger inspirasjon, står en rekke delikate utstillingssoner klare.

- Det er stor variasjon i hva kundene lurer på. Mange kommer hit med en idé, og så jobber vi rundt den for å komme fram til ei totalløsning som de blir fornøyde med. Vi bruker god tid på hver enkelt kunde for å finne riktige farger og fliser. Vår faglige kompetanse skal gi kundene trygghet, sier Meyer.


Nyhetene er kommet

Årets nye fliser er akkurat kommet på plass i butikk, og i dette øyeblikk ferdigstilles utstillingsmodellene hvor du kan se ulike fliser og sammensetninger.

- Vi får inn nyheter hele tiden. Nå skal vi i gang med å bytte ut en del av utstillingen, som vi gleder oss til å vise fram, forteller Stine Beate Meyer.

På grunn av reiserestriksjonene har årets innkjøp blitt gjort etter omfattende møtevirksomhet over Teams.

- Vi har bestilt inn produkter som vi mener vil slå an her og som kundene etterspør, forteller hun.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.