HT Media

MANGE SPISESTEDER ER MED: Harstad har mange spisesteder som tilbyr hjemkjøring av mat eller retter som kundene kan hente selv. Gjennom «Spis ute hjemme» får du som kunde den fullstendige oversikten. 

«Spis ute hjemme»-suksessen fortsetter

Selv om vi skal holde oss mye hjemme, betyr det ikke at vi må droppe restaurantmaten.

Gjennom kampanjen «Spis ute hjemme» frontes Harstads spisesteder som tilbyr take away-mat og hjemkjøring av retter fra menyen.


Følgende spisesteder er med:

 • Egon

 • Gois

 • Ming Restaurant

 • Mat av Vahl

 • Peppes Pizza

 • Gyda

 • Dolly Dimples

 • O’Learys

 • Kokkens mat

 • Jordbærpikene Kanebogen

 • Jordbærpikene SjøkantenMølja take away

Kokkens mat er en av serveringsstedene som er med. I tillegg til sine vante lunsjretter i ferskvare- og varmmatdisken, kan man få kjøpt sesongens delikatesser.

LOKALMAT: Roy Erik Pedersen hos Kokkens Mat kan friste med blant annet fersk mølje som take away. 

 

- Tidligere i dag leverte jeg ut mølja til noen som skulle ha det take away, så alt er mulig her, smiler Roy Erik Pedersen hos Kokkens Mat.

Også hos Jordbærpikene, som har kafeer på både Sjøkanten senter og Amfi Kanebogen, er de klare for å servere mat som kundene kan ta med hjem.

- Vi har en bred meny med alt fra påsmurt og kaker, til varmmat til lunsj og middag. Man kan enten komme innom, eller ringe og bestille, så gjør vi det klart til henting. Om man ikke kan komme inn på sentrene, kan vi ta med maten ut og levere det gjennom bilvinduet – trygt og enkelt, sier Rune Nygård på Jordbærpikene.

Bestill mat ute – spis hjemme

Gjennom omfattende markedsføring gjennom Harstad Tidendes kanaler, når byens spisesteder ut til potensielle kunder i hele Harstad-området. Med det blir det enklere for kunder å få oversikt over hvem som kjører ut mat eller tilbyr mat man selv kan hente og ta med hjem.

Samtidig får spisestedene sjansen til å nå ut til kunder som kanskje ikke har for vane å spise ute, når de nå kan gjøre det hjemme.


Rendyrket Harstad-konsept

«Spis ute hjemme» så dagens lys våren 2020, da Harstad-samfunnet for første gang opplevde en inngripende nedstenging på grunn av pandemien. Like etter nyttår stengte deler av samfunnet ned igjen, blant annet råder innstramminger for besøk og sosial omgang.

- Vi i HT Media vil spille på lag med Harstads næringsliv, og jobber fram konsepter som er til nytte for både næringsaktører og kunder. «Spis ute hjemme» er et godt eksempel på dette, sier Emil Veimoen, key account manager i HT Media.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.