Hålogaland Kraft Bredbånd
Gå til

ENKELT FOR ALLE: Med Altibox fra Hålogaland Kraft i hus er det enkelt for alle å se akkurat det de vil på TV. Caspian digger å se på FlippKlipp på NRK Super sammen med mamma Renate Guthaug og pappa Zerber de la Cruz Gil. 

Hålogaland Kraft Bredbånd-kundene er landets mest fornøyde: - Vi kunne aldri tenkt oss å bytte til noe annet

Harstadparet Renate Guthaug og Zerber de la Cruz Gil har vært fiberkunder hos Hålogaland Kraft Bredbånd med innholdstjenester fra Altibox i over seks år. De er så fornøyde med både tjenestene og kundeservicen at de aldri kan tenke seg å bytte til en annen leverandør.

- Da vi bygde huset vårt her i Kanebogen hadde vi faktisk ikke noen andre alternativer enn Altibox fra Hålogaland Kraft Bredbånd. Vi hadde hatt en annen leverandør i mange år og visste ingenting om fiber og hva de tingene der var for noe. Men veldig kjapt etter at vi tok det i bruk så vi jo alle fordelene, sier Zerber.

Paret føyer seg inn i rekka av fornøyde Hålogaland Kraft Bredbånd kunder. En fersk undersøkelse fra i høst viser at Altibox gjør det best av alle tilbyderne i telekombransjen i Norge når det gjelder kundetilfredshet, både når det gjelder bredbånd- og TV-distribusjon for privat- og bedriftsmarked.

Dette er 11. året på rad at Altibox har de mest fornøyde bredbåndskundene i landet.


Alt virker som det skal

Hålogaland Kraft Bredbånd leverer Altibox sitt innhold og tjenester, og tilbyr en innholdsrik tv-løsning og lynraskt internett. Begge deler blir flittig brukt hjemme hos familien Guthaug/Gil.

 - Det går mye i surfing, nedlasting og streaming. Med to unger i hus blir det en del barne-TV og den type ting. Det er veldig enkelt, det er bare å trykke seg inn og se etter nye filmer, så får man tilgang med en gang. Alt er tilrettelagt for at det skal være enkelt å bruke, sier Zerber.

Tidligere har han selv drevet en del med gaming, og da har det vært ekstra viktig med en stabil internettlinje som ikke hakker eller faller ut midt i et spill. Nå går det mer i strømming av film og serier.


Kan se programmer om igjen

- Min favorittfunksjon er at man kan gå tilbake i programarkivet og se programmer fra starten. Da trenger man ikke være ledig akkurat når programmet går på TVen, man kan se det akkurat når det passer. Det bruker jeg en del for å få med meg programmene jeg liker å følge med på, som Jakten på kjærligheten og 113 – selv om det er litt «guilty pleasure», ler Renate.

Paret har to sønner, Caspian på 8 år og Cobi på ett. Storebror elsker å se på NRK Super og klipp på YouTube.

PÅ FLERE FLATER: TV, ipad eller telefon – Caspian kan se på TV, YouTube og andre spennende ting fra hvilken enhet som helst. 

 

- Favoritten er FlippKlipp, der er det mye morsomt, forteller Caspian.


Lokal hjelp å få

Som med det meste annet, har det hendt at familien har hatt litt småutfordringer med nettet. Da har løsninga vært nær. Hålogaland Kraft Bredbånd har nemlig lokal kundeservice tilgjengelig i Harstad.

- De få gangene jeg har ringt kundeservice og forklart problemet mitt, har de løst opp i det med en gang. Det er viktig for meg, da det er enklere og dra bort til Hålogaland Kraft fordi det er lokal tilhørighet og god kundeservice, sier Zerber.Hålogaland Kraft Bredbånd og Altibox

  • Som Hålogaland Kraft Bredbånd kunde har du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet.
  • Hålogaland Kraft Bredbånd leverer hastigheter fra 80 til 1000 Mbps.
  • Du kan velge mellom tre produktpakker, alt ettersom du vil ha TV og raskt internet, superraskt internett eller superduperraskt internett.
  • Hålogaland Kraft har sammen med sine eierkommuner siden 2001 bygd ut bredbånd i regionen.
  • Utbygging av bredbånd er et av flere virkemidler for å skape positiv utvikling i regionen. Hålogaland Kraft kaller det «Positiv energi», og kan i praksis illustrere hvorfor lokalt eierskap er viktig – og riktig.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.