North Up og Harstad Tidende
Gå til

ADVENTSHYGGE: Gro Dagsvold i North Up og Kine Moxness Sandnes i HT Media inviterer til trygg adventshygge i Harstad 10.-13. desember. 

Inviterer til AdventsFRYD

Fire dager fullspekket med adventsstemning står på plakaten når NorthUp og Harstad Tidende inviterer til AdventsFRYD.

- Vi lover at det blir noe for alle, store og små, disse dagene i desember. Målet er at harstadværingene skal få en positiv opplevelse, sier Gro Dagsvold i North Up.

Sammen med Kine Moxness Sandnes i HT Media har hun i hele høst planlagt minifestivalen som går av stabelen 10. til 13. desember. Her blir det blant annet nissebesøk i julehuset hos NorthUp ved torget, pepperkakehusutstilling, julekino, gratis lasertag på SAM lekeland og hos Fun Park på Bysenteret, Bondens Marked og flere overraskelser.

SIKRE DEG BILLETTER HER!

I lokalet til North Up gjøres det klar til at nissen flytter inn og skal være her i hele desember. Under AdventsFRYD-dagene kan man komme hit og få pakke fra nissen, levere ønskeliste, tegne og kose seg. I tillegg blir det barneunderholdning. Her må man booke billett på forhånd.

Årets julebord?

Kronen på verket er juleshowet med BYB – Breimo, Ytterstad og Bremnes, som spiller på Solheimbrygga i Kilbotn torsdag 10. og fredag 11. desember, og på Fram på Borkenes lørdag 12. desember.

SPILLER TRE KVELDER: BYB opptrer tre kvelder i desember - kanskje er dette årets julebord for vennegjengen eller kolleger? 

 

- For mange blir kanskje dette årets julebord? Sang, musikk, humor og god mat og drikke blir jo aldri feil, sier Kine.

Allerede er billettene i ferd med å rives vekk. Det er få billetter igjen til arrangementet i Kvæfjord og salget går unna til arrangementet i Kilbotn også.


Alle må ha billett

Alle arrangementene under AdventsFRYD avholdes i tråd med de smittevernreglene som gjelder til enhver tid. Det betyr blant annet at det selges kun 50 billetter til hver forestilling med BYB.

Også gratisarrangementene må man løse billett til.

- Det høres kanskje litt tungvint ut, men dette er noe vi må gjøre for å kunne overholde smittevernreglene og ikke ha for mange personer samlet på hvert sted samtidig, forteller Gro.

Alle billettene finner man på ht.hoopla.no/sales.


Lokalt samarbeid

Selv om det er NorthUp og Harstad Tidende som står bak arrangementet AdventsFRYD, er en lang rekke lokale aktører delaktige. Harstad Sentrum AS er medarrangør på flere av aktivitetene og i det gamle lokalet til Dressmann i Bysenteret har daglig leder Linn Hvattum allerede fått inn bidrag til utstillingen.

- Pepperkakabyen Harstad inviterer alle til å være med, med egne pepperkakekreasjoner. Ekstra gøy om vi får kjente landemerker fra Harstad, som punkthuset, Adolfkanonen også videre til utstillinga. Bedrifter kan jo stille sin bygg ut her, oppfordrer Linn.

AudioLight, Harstad Bryggeri, Catering1, Skafferiet, Ottestad gård, Harstad Sentrum AS, Harstad Folkehøgskole, Harstad Idrettslag, Sparebank 68’ Nord og Sparebank1 Nord-Norge er noen av de som bidrar. I tillegg har Harstad kommune bidratt med økonomisk støtte.

Alle som handler i Handle-lokalt butikker, og skanner QR-kode eller leverer kupong, torsdag til søndag, er med i ekstra trekning av premier. Her man blant annet vinne rengjøring av huset til jul, snømåking av gårdsplassen eller andre tjenester

- AdventsFRYD er et godt eksempel på at vi kan få til mye her i byen når vi står sammen og drar i samme retning. Vi handler lokalt og sørger for at det vi tar initiativ til kan føre til verdiskapning for flere, sier Kine Moxness Sandnes.


Slik deltar du trygt:

  • Hold 1 meters avstand
  • Vask hender ofte
  • Hold deg hjemme om du er syk

Program og billetter finner du på ht.hoopla.no/sales.

Dersom arrangementet avlyses på grunn av koronarestriksjoner, refunderes billettutgiftene.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.