Varmefag/Fagflis Harstad
Gå til

KLARE FOR FEIRING: Alexander Sonnex og Stine Beate Meyer ønsker velkommen til jubileumsfeiring onsdag. De kan friste med gode tilbud, kake og grillmat. 

Varmefag Harstad har ettårsjubileum: - Vi er kommet for å bli

Varmefag/Fagflis har lagt bak seg sitt første driftsår i Harstad – et år som ble mye bedre enn de hadde drømt om.

 - Dette året har vært bedre enn vi hadde trodd. Vi har fått en fin kundemasse med proffkunder, og får stadig flere og flere privatkunder. Nå er vi klare for å satse videre – vi er kommet for å bli, sier Stine Beate Meyer.

Hun er interiøransvarlig og selger på Varmefag/Fagflis Harstad, hvor også murermester Alexander Sonnex jobber.

16. september var det nøyaktig ett år siden butikken åpnet dørene i Klubbholmen 6C på Stangnes, og de to kollegene kan se tilbake på et travelt og suksessfullt år.


Høysesongen i gang

Nå som høsten er i gang er det travle dager hos Varmefag/Fagflis Harstad. Folk flest er ferdige med å male og ordne utendørs, og har nå flyttet fokuset innomhus. Mange går i gang med oppussing nå, noe som betyr mye å gjøre for Stine og Alexander.

- Vi merker at mange vil pusse opp, og det er særlig når folk går i gang med kjøkken, bad og gang at de tar kontakt med oss. Vi har et enormt utvalg og Nord-Norges største flislager, så hos oss får man de nyeste produktene kjapt levert. Her trenger man ikke vente i ukevis på leveringer sørfra, forteller Stine.

KUBISK: Betong, spiler og nøytrale farger preger trendbildet nå. Disse kubiske flisene er også superpopulære. 

 

I tillegg til det rike utvalget i fliser, fører Varmefag/Fagflis Harstad de mest anerkjente merkene på markedet innen peis. Her finner du blant annet Contura, Rais, Brunner, Norsk Kleber Hwam, Wiking og TermaTech.

Proffer og private

Bedriften jobber både mot privatkunder og proffmarkedet. For den førstnevnte kundegruppa består mye av jobben i å veilede og gi god råd til hvordan man skal gå frem for å få det resultatet man ønsker.

- Her i butikken har vi satt opp mange utstillinger som kundene kan ta en nærmere kikk på og la seg inspirerer av. Det er så gøy når kunder kommer innom og vi får være med fra starten av med å planlegge og finne gode løsninger, sier Stine.

INSPIRASJON: Butikken byr på mange utstillinger, som kundene kan la seg inspirere av. 

 

Muremester Alexander har over 20 års erfaring som flislegger og murer, og trives godt med å hjelpe kundene fram til et godt resultat. I tillegg har Varmefag/Fagflis Harstad et godt samarbeid med flisleggere og andre som kan kobles på prosjekter.


Tid for piperehabilitering

Men det er ikke bare det man ser med det blotte øyet, som lekre fliser og stilige peiser, som Varmefag/Fagflis Harstad satser på. Fremover kommer det til å gå mye i rehabilitering av piper.

- Om du skal tilkoble ny peis eller ovn, eller har sett skader på pipa bør du kontakte oss for en sjekk, sier Alexander, og fortsetter:

- En pipe som er defekt vil ofte gi dårlig trekk. Dermed vil du få problemer med å få fyr og fyre riktig. I verste fall kan det oppstå pipebrann.

FLOTT: Denne peisen er blant favorittene til Alexander Sonnex, og leveres fra Brunner Urfeuer. 

 

Piperehabilitering kan gjøres enkelt ved at en fagperson fører ned et nytt pipeløp i den gamle skorsteinen, og du får en «ny» pipe med minimalt inngrep i boligen og til en behagelig pris. Med andre ord – denne metoden støver ikke ned huset.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.