BRENNER FOR TRAKTOR: Karene i Solnes Multiservice er i sitt ess når de får sitte bak rattet i hver sin traktor og brøyte.  

På tide å bestille brøyting

Selv om sola ennå skinner, er det ikke lenge til den første snøen daler ned fra himmelen. Innen den tid bør du ha tenkt på hvordan du skal bli kvitt den kommende vinterens snøfall.

- Vi er klare for å ta på oss enda flere brøyteoppdrag denne vinteren, så det er bare å ta kontakt, sier Julian Solnes.

Han er daglig leder i Solnes Multiservice, og ser allerede fram mot neste sesong. Sammen med sine fem ansatte slår han fast at det føles ikke så lenge siden sist vinter. Det var den mest snørike vinteren i området på mange år, og strakk seg fra oktober til mai. Med høsten i anmarsj er det ikke lenge igjen til neste brøytesesong starter.

NY SESONG I VENTE: Alexander Kvalsvik, William Trudvang, Stig Stornes, Jan-Kristian Fjellsaune og Julian Solnes i Solnes Multiservice er i ferd med å legge bak seg en travel sommer, og er klar for en vinter med mye brøyting. 

 

- Snøen kommer gjerne som julekvelden på kjerringa hver eneste høst, så det er lurt å være tidlig ute, sier han.

Kontakt Solnes Multiservice på e-post her.


Kan ta imot 200 nye oppdrag

Solnes Multiservice har i dag seks kommunale og rundt 200 private brøytekontrakter. Nå åpner Julian Solnes for ytterligere 200 private avtaler med både privatpersoner, borettslag og store bedrifter.

- Vi har en moderne maskinpark og kjøper en ny traktor hvert år. Med gode serviceavtaler og godt vedlikehold er vi sikret minimalt med stillstand og kan drive med kontinuerlig brøyting gjennom hele vinteren – uansett hvor mye snø det måtte komme, sier han.

MODERNE MASKINPARK: Årlig kjøpet Julian Solnes inn nytt utstyr, noe som gjør at maskinparken i Solnes Multiservice til enhver tid er oppdatert. 

 

Han er full av lovord om sine seks ansatte og de ekstra brøytemannskapene som skal brøyte til vinteren. De utfører vintervedlikehold, som brøyting, sandstrøing, bortkjøring av snø og feiing.

- Gutta mine digger å brøyte, for dem er traktor livet, og siden de er så dedikerte vil jeg legge litt ekstra i det. Det er moderne traktorer med ordentlig anlegg med sub, varme og god komfort.

LANG ERFARING: Til tross for sin unge alder, har Jan-Kristian Fjellsaune (til venstre) kjørt traktor i mange år allerede. Nå gleder han og sjefen, Julian Solnes (til høyre), seg til vinteren. 

 

- Ja, man sitter i sin egen boble inni traktoren. Det er behagelig og rent, jeg kunne sikkert satt meg inn i maskinen med findressen på og kommet ut like flott – vi har tingene på stell, sier Jan-Kristian Fjellsaune.

Han startet å brøyte som 16-åring, og går nå mot sin niende sesong med brøyting.

- Jeg fikk litt nok av snøen sist vinter, men nå er jeg klar for en ny sesong. Det er bare å ta kontakt, sier han.

Solnes Multiservice kan også kontaktes via deres Facebookside.


Tidenes sommersesong

Vi nærmer oss slutten av august, og Solnes Multiservice er i ferd med å legge bak seg tidenes mest travle sommersesong. Mens det i vintermånedene er mye brøyting, tar Solnes Multiservice på seg oppdrag innen gravetjenester, vann- og avløpsarbeid, belegningsstein og forstøtningsmurer i sommersesongen.

STORT OG SMÅTT: Alt fra innkjørsler til lange gater – Solnes Multiservice kan ta alle typer brøyteoppdrag på Borkenes og i Harstad by. 

 

I løpet av en arbeidsdag har daglig leder Julian godt over 50 innkomne telefonsamtaler, og daglig må han avvise flere som ringer og ber om å få en jobb utført.

- Det var litt stille akkurat i mars, da hele landet stoppet opp på grunn av restriksjonene i forbindelse med pandemien. Men i april løsnet det veldig, da folk så at de kom til å feriere hjemme og ville ha ting fikset. Da var det mange som ringte til oss, forteller Julian.

Siden oppstarten i 2016 har Julian Solnes rigget selskapet sitt slik at de nå har kapasitet til å ta på seg enda flere oppdrag denne vinteren. Også mot sommeren skal kapasiteten økes, med flere gravemaskiner og kanskje flere ansatte. Gode tilbakemeldinger fra kundene er en av årsakene til at han vil satse videre.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.