HT Media
Gå til

VINNERE: Martin Nylund, samboeren Berit Ditlefsen og døtrene Tiril og Tuva kan gå sommeren i møte med et flunkende nytt og moderne uterom i hagen. 

Berit og Martin vant uterom til over 100.000 kroner

Berit, Martin, Tuva og Tiril kan gå sommeren i møte med en flunkende ny uteplass. – Her kommer vi til å få det skikkelig fint i sommer, sier de.

- Vi er virkelig fornøyde! På forhånd hadde vi ikke klart å se for oss hvordan det kom til å bli, og nå som det er ferdig synes vi det har blitt veldig flott, sier Berit Ditlefsen, godt plassert i en romslig hagesofa med myke puter i ryggen.

GRØNNE FINGRE I LØPET AV SOMMEREN: Berit Ditlefsen er ekstra glad for de flotte plantene, som Hageland bidro med. – Jeg kan ikke så mye om planter og blomster, men synes de er fine å se på. Nå må jeg lære meg å ta vare på disse, ler Berit. 

 

På bordet foran henne står en vakker blomsteroppsats, og bak den står en stilig utepeis – klar for kjølige sensommer- og høstkvelder. På plattingen står det mange flotte og frodige blomster og planter, og skulle det bli for varmt kan hun kjøre ut solskjerminga over platten.

Rakk det akkurat

Berit bor i Lamhagan i Vik i Kvæfjord sammen med samboeren Martin Nylund og deres to døtre, Tiril (2) og Tuva (4). Familien er de heldige vinnerne av HT Medias sommerkonkurranse, som ble utlyst i starten av juni. For å delta måtte man helt enkelt sende inn et bilde av stedet man ønsket seg en uteplass.

BALL ELLER LAMPE?: Lille Tuva synes disse lampene er ekstra artige. Akkurat nå er det lyst hele døgnet, men mot sensommeren vil de bidra med koselig belysning på uteplassen. 

 

- Jeg kom over konkurransen på Facebook kvelden før påmeldingsfristen, så da sendte jeg inn et bilde og glemte det egentlig litt av helt til jeg ble oppringt av Harstad Tidende, forteller Berit.

HT Media er Harstad Tidendes markedsavdeling, og først trodde Berit det var en journalist som prøvde å få tak i henne.

- Jeg rakk ikke å ta telefonen da den ringte, og da jeg søkte opp nummeret så jeg det var registrert på Harstad Tidende. Først tenkte jeg det var noen som skulle intervjue meg om noe i forbindelse med jobb, men så var det jo noe helt annet, ler hun.

Berit ble trukket ut som tilfeldig vinner blant nærmere 160 innsendere. Premien er et komplett uterom som består av graving og planering, platting, utemøbler, el-installasjon, belysning, solskjerming, utepeis og blomster – fiks ferdig levert på under ei uke. Totalverdien er på over 100.000 kroner, og er levert av Solnes Multiservice, Snekker Pedersen, XL-BYGG Kvæfjord, Elumni Elektro, Steinsenteret, Facta Service og Hageland.


Spart for mye sommerjobb

Som for de fleste andre, skal familien Ditlefsen/Nylund bruke årets sommerferie hjemme i Norge. Planen er campingtur med vogna og hjemmekos.

- Vi har lenge planlagt at vi skulle bruke sommeren på å bygge platting, men nå slipper vi det, sier Berit.

SOM EN KATTEHALE: Storesøster Tuva synes den japanske lerka er ekstra artig, fordi den ser ut som en kattehale. 

I fjor gikk sommeren med til å bygge garasje, som Martin har ført opp helt på egenhånd.

- Det er en skikkelig YouTube-garasje, for jeg måtte søke opp mye for å finne svar på hvordan det skulle løses. Men det gikk veldig fint. Nå slipper jeg jo å bygge platting, så da får jeg heller bygge trapp fra verandaen og ned til platten denne sommeren, sier han.

Uterommet ble ferdigstilt på under en uke, og står nå klart for familien.


Hver sine favoritter

Paret er veldig fornøyd med helheten i uterommet, som kan brukes både når det er strålende sol og når det blir mer kjølig. Solskjerming fra Facta Service sørger nemlig for svalende skygge, og utepeisen fra Steinsenteret gir varme. Møblene og plantene fra Hageland er med på å skape hygge, sammen med utebelysninga fra Elumni Elektro. Solnes Multiservice har planert grunnen og lagt alt til rette for at Snekker Pedersen kunne bygge en stødig og solid platting som tåler både barnelek og sosiale sammenkomster. Materialene er levert av XL-BYGG Kvæfjord.

VARME OG KOS: Utepeisen er både stilig og nyttig. Inni den kan man tenne bål, samtidig som den kan brukes som grill. Planter og blomster myker opp uteplassen og gjør den riktig så koselig. 

 

- Min personlige favoritt er nok de flotte blomstene fra Hageland, som kom inn som en bonus. Jeg er glad i å se på blomster og planter, men jeg kan ikke så mye med dem, og har derfor ikke hatt så mye av det frem til nå, sier Berit.

Samboeren Martin har en annen favoritt i det rikholdige premieinnholdet.

- Sofaen og plattingen er det jeg er aller mest glad for. Vi skulle uansett kjøpe oss nye hagemøbler i år, og da var det jo hyggelig å få de i premie. Og så er det deilig å slippe å bygge platten selv, smiler han.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.