XL-BYGG Harstad
Gå til

NYTT, STORT OG FLOTT: Butikkleder Jørgen Molberg Tobiassen, daglig leder Ronny Fyhn Hansen og proffansvarlig Ketil Thomassen gleder seg til å åpne de nye lokalene til XL-BYGG onsdag morgen. 

Alt du trenger til sommerens prosjekter

Enormt varesortiment, stort utstillingsområde, innbydende proffsenter og stort lager – den nye XL-BYGG butikken har alt til deg som skal i gang med små og store byggeprosjekter i sommer.

Sammen med proffansvarlig Ketil Thomassen, lager- og trelastleder Akim Høibakk og butikkleder Jørgen Molberg Tobiassen, har daglig leder Ronny Fyhn Hansen den siste tida stått på for å få nybutikken til XL-BYGG klar for åpning. Onsdag morgen åpner butikken i de samme lokalene som tidligere har huset Bohus og Skeidar i Medkila, like utenfor Harstad sentrum.

- Vi har vokst ut av lokalene på Sama, og er nå veldig begeistret for å kunne åpne en så flott butikk her i Medkila, forteller Ronny.

Butikken på Borkenes består, men avdelingen i Harstad flyttes nå til sørsida av byen. Her er det god plass for både lager, parkering og manøvrering med tilhenger.

- Om to år flytter vi inn i helt nye egne lokalene som skal bygges på Gangsås, men fram til da blir vi å finne her.


Større og mer av alt

I nybutikken er varesortimentet større enn noen gang, så her kan du finne absolutt alt du måtte trenge for sommerens små og store byggeprosjekter.

HØYSESONG: Mange bruker sommeren til å bygge, vedlikeholde og reparere hjemme. Butikkleder Jørgen Molberg Tobiassen og hans medarbeidere står klare til å gi råd og hjelp til kundene som trenger det. 

 

- Dette er en butikk med god plass til både kunder og varer. Vi har enda flere utstillingsmodeller enn før, så det ligger til rette for å ta turen innom omså bare for å kikke og bli inspirert, sier Ronny.

- Vi er midt i høysesongen hvor privatpersoner skal fikse og ordne i og utenfor boligen sin. Her finner man alt man trenger, og om man ikke vet helt hva man ser etter, så har vi dyktige folk på jobb som er klare til å hjelpe kundene, sier butikkleder Jørgen.

Også fagfolkene fra entreprenørbransjen får det enda flottere i den nye butikken. Her er den bakerste delen av lokalet holdt av for XL-BYGGs proffsenter, hvor bedriftskundene kan møte sine kontaktpersoner direkte og slå av en trivelig prat i sofakroken eller ta seg en kopp fra kaffeautomaten.


Fortsetter å utvide

Nå som XL-BYGG er på plass i nye lokaler ligger alt til rette for at butikken skal fortsette å vokse. Derfor går daglig leder Ronny nå i gang med å rekruttere flere ansatte.

- Med større arealer og bredere sortiment er vi rigget for videre vekst. Og skal vi håndtere den veksten, kommer vi også til å trenge flere folk. Derfor er vi nå i rekrutteringsprosess på stillingene som butikkselger, proffselger og klappet-og-klar-selger, forteller Ronny.

BLI INSPIRERT: Nybutikken har et stort utstillingsområde, blant annet med ulike dører. Her er det gode muligheter for å bli inspirert, sier proffansvarlig Ketil Thomassen. 

 

Klappet-og-klart-selgeren skal jobbe med XL-BYGGs spesialtilpassede konsept, der butikken hjelper privatpersoner med byggeprosjekter. Selgeren kommer hjem til kunden på befaring, ser på prosjektet, beregner pris, gir tilbud og selger hele løsninga. Den store fordelen her er én kontaktperson og kun én faktura.

- Dette kan være aktuelt på alle mulige jobber, som om man skal bygge en liten garasje, bytte tak eller fornye verandaen. Om du ikke vet helt hvor du skal starte, så starter du hos XL-BYGG, så hjelper vi deg, sier Ronny.


Ny mann i ny butikk

Det er bare i overkant av en måned siden Ronny Fyhn Hansen startet i jobben som daglig leder i XL-BYGG. På den tida har han vært med på å bygge opp den nye butikken i Medkila, som ligger i bygget Ronnys svigerfar var med å bygge i sin tid. I tillegg er han i gang med planlegginga av nybygget på Gangsås.

ALT ER KLART: Etter intensiv jobbing er daglig leder Ronny Fyhn Hansen glad for å kunne åpne nybutikken i Medkila. - Med større arealer og bredere sortiment er vi rigget for en videre vekst, sier han. 

 

Bak seg har han 20 år i Tine Meierier, hvor hans siste stilling var som driftssjef i logistikkavdelinga.

- Meieri og byggevare er jo to veldig ulike ting, men samtidig dreier det seg om det samme for å lykkes; å bygge organisasjonskultur. Jeg tar med meg videre det jeg har lært i Tine, blant annet dette med å være god på merkevaregbygging og levere på kundeløftet. Det gjelder å få kundene til å se at vi er blide, ekte og proffe – og at det ikke bare er noe vi sier.Dette skjer på åpningsdagen:

  • Butikken har åpent fra 8 til 19
  • Mange gode tilbud på blant annet vinduer, maling og verktøy – se alle her!
  • Leverandører kommer på besøk
  • Konkurranser
  • Få gratis sjekk av ditt tak
  • Demonstrasjon av kontroll av tak med drone med Harstadbygg Entreprenør
  • Demo av hurtigsett for bygging av garasje ved Vartdal

Se hele programmet for åpningsdagen her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.