DNB Eiendom
Gå til

GARANTERT SOLGT: Halvar Pedersen er klar for en ny epoke i nytt hjem, men først må han få solgt huset sitt i Kanebogen. Megler Odd Sverre Holte lover å selge eiendommen i god tid før året er omme. 

Halvar (81) har fått en unik garanti hos megleren

Etter nøye vurdering har harstadværingen Halvar Pedersen (81) bestemt seg for å selge huset sitt. Det skal megler Odd Sverre Holte greie før jul.

- Med fire soverom, to bad og to stuer er dette huset alt for stort for meg alene. Derfor skal jeg selge det og flytte til noe mindre, forteller Halvar Pedersen.

Han flyttet hit da huset var nybygd, i 1972, og har siden både bygd ut og pusset opp i flere runder. Nå er tiden inne for at en ny familie skal skape seg et liv i det store huset.

NÆRT NATUREN: Eneboligen ligger øversti Kanebogen, og har marka som nærmeste nabo. Dét er noe av det Halvar setter mest pris på med stedet, og megler Odd Sverre kan melde om at det er et populært kriterie blant boligkjøpere i Harstad. 

 

- Jeg bestemte meg å selge i november 2018, men bor her ennå. Derfor har jeg nå bestemt meg for å prøve DNB Eiendom, for å se om det kan gi salg denne gangen, forteller han.

Det kan ta tid å få boligen sin solgt. Det har Halvar fått erfare.


Koster deg ingenting

Å bytte bolig kan innebære stor risiko dersom du ikke får solgt boligen din tidsnok. Derfor lover DNB Eiendom deg at de greier å selge boligen din innen et halvt år. Klarer de ikke det, får du heller ikke noen regning fra megleren.

Vil du prøve Garantert Solgt? Les mer om ordninga her.

- I midten av juni lå det over 160 boliger i Harstad til salgs på finn.no. Over 20 av disse hadde bilder med snø på. Det sier noe om hvor lang tid det kan ta å få en bolig solgt for enkelte. Og tar det for lang tid å få en bolig solgt, kan det føre til store ulemper for selgeren. Derfor går vi ut med lovnaden om «Garantert solgt», sier Odd Sverre Holte.

Han er daglig leder i DNB Eiendom i Harstad, og har fulgt boligmarkedet i byen tett i over 20 år.

LOVER Å VÆRE "PÅ": Med en unik salgsgaranti, kreves det at megleren er "på" hele veien til eiendommen har fått nye eiere. Det garanterer Odd Sverre Holte at han og hans kolleger er. 

 

Garantert Solgt er en garanti for deg som selger boligen din gjennom DNB Eiendom. Selger de ikke, betaler du ingenting.

- Med våre markedsføringsverktøy og oss megleres innsats er vi så sikre på å klare å selge boligen din at vi tør å garantere det. Selger vi ikke innen utløpet av oppdragsperioden på seks måneder, sender vi ingen regning, forklarer Holte.


Behov endrer seg

Harstadværingenes boligvaner har endret seg med tida.

- Tidligere ble man gjerne boende til man ble båret ut, men i dag flytter man gjerne etter hvert som behovet endrer seg, forteller Odd Sverre.

Barnefamilier trenger gjerne stor plass og rause uteområder, mens voksne par gjerne vil ha mindre boliger som ikke trenger så mye vedlikehold ute og inne. Endring i livssituasjon, som samlivsbrudd, at partneren går bort eller familieforøkelse, er også med på å få folk til å bytte bolig.

- Ved boligbytte kan man risikere å sitte med to boliger en periode, dersom man ikke får solgt i tide. Det kan bli kostbart. Da kommer vår «Garantert Solgt» godt med, eksemplifiserer megleren.

KLART FOR NYE EIERE: Halvar Pedersen hjelper gjerne megler Odd Sverre Holte å henge opp salgsskiltet på boligen. Huset er nå for stort for 81-åringen, og han gleder seg til å flytte i leilighet. 

 

Garantert Solgt anses som oppfylt når man har fått til en handel, der prisen er lik prisantydning eller høyere.

- Det er vi som tar risikoen, ikke kunden. Og det gjør vi helt uten bekymring, så stor tro har vi på dette. Dessuten; det koster ikke kunden noe å prøve dette, det er ikke et kostbart tilvalg, men en selvfølgelig service fra oss, sier Odd Sverre Holte.

Kontakt DNB Eiendom her

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.