HT Media
Gå til

DEL OPPLEVELSER: Selv om vi ikke kan være sammen, kan vi fortsatt dele opplevelser - for eksempel ved å streame arrangementer. 

- Vi kan streame smått og stort for deg

Nye tider og nye utfordringer. HT Media er parat til å bistå de som trenger å nå ut til sitt publikum.

- Selv om vi ikke kan være sammen, kan vi fortsatt dele opplevelser. Da er direkteoverføring av video et godt alternativ, sier Ketil Norleif Eilertsen.

Han er produksjonsansvarlig for video i HT Media, og opplever i disse dager økt interesse for streaming, eller direkteoverført video – på godt norsk.

Gjennom mange år har de samarbeidet med nasjonale og internasjonale kringkastere, som TV2, NRK, TVNorge, Euronews, Assosiated Press og andre.

- Våre partnere i TV-produksjon er blandt de beste i verden. På den måten sikrer vi kompetanse og kvalitet.

Mange berørte

Etter korona-utbruddet og innføringa av myndighetenes restriksjoner har en rekke arrangementer blitt utsatt eller avlyst. Det har skapt vansker for arrangører, som må se mye arbeid og penger gå tapt. Blant annet har festivaler, konserter og sportsarrangementer utgått.

Også andre hendelser, som ulike seremonier, gudstjenester, kurs, konferanser, forelesninger og forestillinger er berørt.

- Selv om planlagte arrangementer ikke kan gjennomføres som først tenkt, finnes det fortsatt muligheter – også lokalt. Vi er stasjonert i Harstad, og kan med vårt mobile utstyr streame fra omtrent over alt, forteller Eilertsen.

De siste dagene har han vært med på å streame blant annet pressekonferanser og spørsmålsrunder i forbindelse med korona-utbruddet.

HT Media har også erfaring med streaming av fotball, ishockey,  travsport, håndball, ski og andre idrettarrangementer, festivaler, sceneopptredener og konferanser – blant annet.

HVOR SOM HELST: HT Media har utstyr og kompetanse til å streame fra omtrent hvor som helst.  

 

Fordel med profesjonell hjelp

Med streaming fra HT Media er man sikret god kvalitet på både bilde og lyd. I tillegg får man tilgang til et opptak av videooverføringa i ettertid, sånn at man kan gjøre denne tilgjengelig for de som ikke rakk å se da sendinga gikk direkte på nett.

- Vi tar oss av alt det tekniske, sånn at seerne både får sett og hørt skikkelig. Så kan arrangørene få tid og fred til å lage godt innhold, men I tillegg hjelper vi til med innholdsproduksjon for et best mulig resultat, oppsummerer Eilertsen.


Vil du vite mer om hva HT Media kan tilby innen streaming?
Ta kontakt med Carl-Henrik Siebke eller Kine Moxness Sandnes i HT Media.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.