Catering 1
Gå til

PÅ FARTA: Catering 1 har stort nedslagsfelt. Med flere biler kan daglig leder Audun Kjell Andreassen og hans ansatte rekke over et stort område.  Foto: HT Marked

Planlegger du selskap? Dette må du huske på

Det er mye å huske på når du skal arrangere et selskap. Heldigvis gir Catering 1 deg profesjonell hjelp – helt gratis!

Sentralt plassert, kan Catering 1 levere bevertning til små og store selskaper, bedriftsarrangementer og andre som trenger servering til en spesiell anledning.

- Det er viktig å starte planlegginga tidlig, så kan man ta detaljene etter hvert, er rådet fra Audun Kjell Andreassen, daglig leder i Catering 1.

FAVORITT: Kosemat, som er en blanding av tapas og koldtbord, er den mest populære bestillinga hos Catering 1. Denne kan tilpasses mange ulike selskaper, enten man er få eller mange rundt bordet.  Foto: Catering 1

Egen sjekkliste

I tillegg til lokale og invitasjon til gjester, må man tenke på hva gjestene skal serveres.

- Vi har over 35 års erfaring fra serveringsbransjen, og gir gjerne råd til folk som skal holde et selskap. Det er bare å ringe oss, så gir vi gjerne tips til hva man bør gjøre – helt gratis, sier Andreassen.

Når kunder tar kontakt med Catering 1, går Andreassen og hans ansatte igjennom ei liste med spørsmål som hjelper å tilby rett løsning:

  • Hvilken anledning inviteres det til?
  • Hvor skal selskapet arrangeres?
  • Hvor mange gjester inviteres?
  • Hva ønsker man å servere?
  • Hvor mye penger ønsker verten å bruke på mat og drikke?

ALT DU TRENGER: Det er ikke bare mat Catering 1 kan levere. Jonas Polden og Audun Kjell Andreassen har også alt du måtte trenge av servise, glass, bestikk, servietter og duker.  Foto: HT Marked

Nok mat til å bli mett

- Vi kan levere både små og store menyer, uansett hva kunden ønsker, forteller Andreassen.

Catering 1 bruker egne beregninger for å komme fram til hvor mye mat som bør beregnes per person. Det er viktig at det blir nok til alle, men at det samtidig ikke blir for stort svinn.

- Så ligger det store spørsmålet i hva folk spiser seg mett på. Der har vi mye erfaring, og kan komme med gode råd, forteller han.

Catering 1 har en rikholdig meny – se alt de tilbyr her!

VARIASJON: Catering 1 kan levere det du måtte ønske – fra enkle snitter til bordsettinger med flere retter.  Foto: Catering 1

Leverer både på dagtid og kveldstid

Catering 1 har alt tilgjengelig for å kunne levere et komplett selskap; alt fra mat og drikke, til dekketøy og betjening.

Julebordsesongen er akkurat overstått, og med det er Catering 1 klar for alt av kommende arrangementer. For eksempel er det i disse dager tid for å planlegge vårens konfirmasjoner og sommerens bryllup. I tillegg kommer barnedåp og navnefest, bursdager, kundearrangementer, lunsjer, minnestund, møter og kurs, overtidsmat og selskap.

- Vi ønsker å levere catering helt inn. Det vil si at vi kommer til avtalt sted til avtalt tid med ferdig mat, setter det fram der det skal spises og er tilstede for å presentere rettene for gjestene. Da gir vi en helhetlig opplevelse, sier Audun Kjell, og betrygger deg med at jobben er ikke over før oppvasken er tatt – av Catering 1.

- Når selskapet er over, henter vi fat og bestikk, og tar det med oss tilbake for oppvask. Så kan kunden konsentrere seg om selskapet, og ikke bruke tid på det som vi kan ordne.

SMIDIG: God mat til riktig anledning er viktig. Derfor er Audun Kjell Andreassen på veien hver dag for å levere til sine kunder.  Foto: HT Marked

 

Se mer innhold fra Catering 1:

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.