Catering 1
Gå til

LATTER PÅ KJØKKENET: Oskar Jenssen, Gro Elin Sareussen Størseth og Ellen Brendmo er enige i at arbeidet går lettere om man har det artig med kollegaene sine.  Foto: HT Marked

- Jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag!

Med hektiske arbeidsdager er det viktig med gode kolleger. Dét finner man hos Catering 1.

Latteren sitter løst på kjøkkenet hos Catering 1.

- Det er viktig å kunne flire i lag og har det artig på jobb. Her går det så i ett og dagene er innimellom veldig travle. Da er det veldig viktig å samarbeide godt og ha det fint i lag, sier Audun Kjell Andreassen.


SIDE OM SIDE: Daglig gleder Audun Kjell Andreassen og kjøkkensjef Ellen Brendmo samarbeider gjerne.  Foto: HT Marked

Han er daglig gleder i 1, og står akkurat nå omringet av kolleger – alle med et smil om munnen. Her står kjøkkensjef Ellen, som har vært her i 8 år, Gro Elin, som har jobbet her i 5 år, Mona, som har vært her i 20 år, Jonas, som har jobbet her i snart 8 år og Oskar, som startet som sommervikar – og ennå er her selv om snøen laver ned utenfor.

NY PÅ LAGET: Nyutdannede Oskar Jenssen er den ferskeste på kjøkkenet, men føler allerede at han har jobbet her lenge. – Det skjer så mye hele tiden og jeg trives så godt, så det føles som om jeg har vært her lenge.  Foto: HT Marked

 

Gode hverdager

Catering 1 er en familieeid bedrift. Og selv om de ansatte ikke er i slekt med hverandre, er de som en familie å regne.

- Jeg har gått livets skole med blant annet svigermor som leder, og har lært gjennom mange år at grunnlaget for et godt arbeidsmiljø handler om å ha stort fokus på «M» i HMS-arbeidet. M står for «miljø», og det er en selvfølge for oss at fokus på det eksterne og det interne miljøet i bedriften går hånd i hånd, sier Audun Kjell.

Han setter stor pris på sine dyktige ansatte, som teller 22 faste i tillegg til flere ekstrahjelper.


HØYT UNDER TAKET: Selv om Audun Kjell er sjefen, er han ikke skånet for en practical joke fra kollega Gro Elin Sareussen Størseth.  Foto: HT Marked

- Vi har åpent hver dag gjennom hele året, så da er det klart det er viktig at de ansatte trives på jobb. Vi jobber for at hver dag skal være gode og morsomme dager. Det er ei god investering i det lange løp, sier Audun Kjell og viser til en stab der de fleste har vært ansatt i mange år.

- Selv om dagene er hektiske, er det lett å jobbe her. Alt av systemer og ordninger er på stell, og ledelsen er enkel å prate med. Dessuten har vi det veldig artig, vi kollegene i mellom. Det er mye fliring her og vi trives godt i lag, smiler Gro Elin Sareussen Størseth.


Får brukt kokkekunnskapene

Hun er kokk av hele sitt hjerte, og genuint opptatt av god mat.

- Det beste med jobben er at vi gjør alt skikkelig. Vi lager alt fra bunnen av, og bruker ikke halvfabrikata. I tillegg koser jeg meg veldig med å kunne bruke litt tid på å pynte maten og gjøre den ekstra fristende for øyet, sier hun.


Se de lekre rettene som lages på kjøkkenet her


Også yngstemann på kjøkkenet, 22-åringen Oskar, trives godt.

- Jeg gleder meg til å dra på jobb hver eneste dag. Tida flyr når jeg er her og jeg føler at jeg virkelig får gjort nytte for meg. Det er en viktig følelse å kunne kjenne på når man er på jobb, sier han.

For halvannet år siden tok han fagbrev som kokk, og er med det den ferskeste på kjøkkenet.

- Jeg koser meg veldig når jeg får stå og lage kjøttmat, og kan jobbe fram nye smaker for å se om en rett kan bli enda bedre enn den allerede er, sier han.


FRA BUNNEN: Gro Elin Sareussen Størseth er stolt over å jobbe på et kjøkken der all mat lages fra bunnen.  Foto: HT Marked

Se mer innhold fra Catering 1:

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Harstad Tidendes redaksjon, men av Harstad Tidendes markedsavdeling.

Harstad Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på ht.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.